LOOKBOOK: FREE ATHLETICS SNEAKERS

JEG GJORDE DET! BRØD FULDSTÆNDIG SAMMEN!

img_6115

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det fantastisk! Til Jer, der følger med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller min InstaStory ved, at jeg er smuttet fra København til min barndomsby, Odense torsdag aften. I går var en overvældende og emotionel dag, hvor jeg overraskede min mor med den fødselsdagsgave, som jeg har ventet længe på at give! Det har været svært at holde munden i så lang tid! Hold da op, hvor tiden flyver. Hver gang jeg ser mine forældre, får jeg en klump i halsen, for de bliver ældre og ældre i mine øjne, og jeg får dårlig samvittighed over at bo i Kbh og ikke ser dem nok.

Jeg har ventet længe på den her dag i går. Min bror og jeg har nemlig købt flybilletter til min far og mor som gave, hvor de skal til USA og besøge familien derover. Min allerstørste klippe, som er alt for mig – nemlig mormor er over 90 år gammel, og min smukke mor har villet set hende i lang tid. To år siden er det! Vi har været meget i Asien de sidste to år bl.a. mig og modelarbejde osv. så min mor brød fuldstændig sammen, da hun fik gaven og så flybilletterne til USA. Jeg kunne ikke holde mine tårer tilbage. Hun sagde, at det var verdens bedste gave. Det var et af det bedste øjeblikKE i mit liv at se min mor åbne gaven og fik glædestårer.

Hun drømmer stadig, at jeg kan give hende børnebørn, hvilket jeg håber, at jeg kan en dag. Men den belastningen har min bror nemlig lettet en del for mig ved at give familien en guldklump for 2,5 år siden. Men hun nævner det stadig, og det nærer mig stadig… Jeg tror, at alle mine nærmeste venner ved, at jeg vil gerne slå mig ned for mange mange år siden og have min egen lille familie, men den drøm er ikke så nem at opfylde, som folk tror…

Da jeg har respekt for familiens krav om ingen privatebilleder på sociale medier, vil jeg dele denne glæde med Jer, som rører mig stadig over at kunne gøre min mor lykkelig på en anden måde… Og det var rart at tale med familien fra USA i går og meddele nyheden!

Ingen ved det endnu, men jeg regner stærkt med at smutte selv derover sammen med dem! Men den surprise skal lige gemmes! Så skal I skønne læsere med mig til USA og jeg skal nyde den tur på fuld skrue…..!!! Måske finder jeg kærligheden derover!!! Vi leder videre!!! Den her omgang i USA hehe…

img_6130

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKBOOK: FREE ATHLETICS SNEAKERS