SELF PRIDE | HAPPY PRIDE DAY (Warmning! Nudity)

BALMAIN HAIRCOUTURE | DIVO STYLE

img_5874

Hey Honeybees! Så er en ny uge startet! Mandag plejer altid at være en sindssyg hård dag for mig at starte op igen, men ikke lige denne omgang. I dag bliver det min 8. arbejdsdag i streg, så er kommet lidt i en stram rutine, og nogen vil mene, at det er ‘nada’, men det er det for mig! Det er ikke normalt at arbejde 10-13 dage i streg som fuldtid, og det er skide usundt! Nu fylder mit fitness-arbejde utrolig meget, hvilket jeg er taknemmelig over, så jeg nyder det i fulde drag, men det er også vigtigt at tage vare på sig selv.

Nu er jeg kendt som en #DIVO og er nok Danmarks største Divo, der aldrig kan få nok af skønhedsprodukter og makeup. Jeg forkæler mig selv med de lækreste skønhedsprodukter, der plejer og nærer mit udseende og min velvære. I denne omgang omhandler det om disse nye lækre hårprodukter fra det eksklusive ‘Balmain PARIS‘. BALMAIN HAIRCOUTURE har skabt denne lækre hårplejeserie og jeg elsker designet på indpakningen, dens duft til dens effektivitet på mit hår efter hvert bad. Allerede få dages anvendelse er jeg solgt. Disse high-end produkter er alle pengene værd, og de kan varmt anbefales. Forkæl dig selv med det bedste og sørg for du ikke glemmer dig selv i arbejde, men også tage vare på dit udseende…

Denne serie passer til alle hårtyper, men er specielt designet til folk, der går med hair extensions som clips, hot fusion etc. Så girls, det er altså lige noget for Jer, men folk uden extension som mig kan sagtens bruge den. Til alle hårtyper. Både mænd og kvinder. Fås: HER.

img_6006

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELF PRIDE | HAPPY PRIDE DAY (Warmning! Nudity)