MIN ANGST ER MIN KAMP NÆSTEN HVER ENESTE DAG...

VIL DU VÆRE MIN FRÆKKE HÅNDVÆRKER? JEG GØR DET!

img_4462

Hey Honeybees! Jeg synes, at det er lidt komisk, at jeg laver denne eftersøgning lige nu… Jeg søger en maler og en håndværker (gulvsliber) til at ordne mit yndige hjem. Jeg er faktisk selv ret handy, men eftersom jeg har så travlt med arbejde og mange ting om ørerne (faktisk ikke lyst til at få grimme negle haha…), vil jeg heller hyre nogle seje håndværker til det og hvis de er pæne er det jo et bonus haha… Jeg forlader mit hjem, som jeg har opsagt efter 5 år. Jeg har boet alene i denne lejlighed alt for længe, og jeg har elsket hvert minut, men det er på tide, at jeg giver mig selv noget STØRRE OG BEDRE! Jeg står i denne situation nu, at jeg ikke vil løfte en finger (mine negle skal ikke blive beskidte!), hvor jeg skal bruge nogle gode og store hænder til at ordne mit hjem! HAHA… Jeg skulle aldrig have blokeret de få malere/håndværkere fra reality-verdenen, som jeg kendte før i tiden… Det var vist en fejltagelse i dag… Seriøst mit liv er så crazy. I skulle bare vide! I need a f**kin’ handcraft now! Jeg er midt i noget STORT flytterod, fordi jeg har taget den bedste beslutning i mit liv! Om få uger siger jeg farvel til mit hjem i næsten 5 år, og jeg skal starte på en frisk, fordi forandringen fryder, og jeg vil have nye lækre omgivelser! Jeg har nok taget min mest fornuftige beslutning længe i mit liv, og jeg er satme stolt af mig selv! Jeg har valgt at investere i mit eget hjem! BUM! Man kan, hvis man vil! Jeg har i så mange år levet af sociale medier og af fitness, og jeg har spildt penge på mange unødvendige shit, så det var på tide at ændre det og investere pengene i noget fornuftigt! Så føler jeg mig sgu lidt voksen nu… Efter mange år… HAHA…

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN ANGST ER MIN KAMP NÆSTEN HVER ENESTE DAG...