JEG HAR NOK TAGET DEN MEST FORNUFTIGE BESLUTNING LÆNGE!

VIDEO: GOODIEBOX – ‘FESTIVAL FEVER’ | SKYND JER!

dsc00425

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Som jeg fortalte Jer i sidste uge (Læs: HER), så er jeg midt i noget flytterod og renovering af mit nye hjem, og det tager sin tid. Jeg kan ikke vente med at få alt på plads, så jeg kan få pakket mine sager ud. Nu har jeg to lejligheder til rådighed, så jeg har ikke nogen fast base, føler jeg lidt. Hvis I læste med i sidste uge (Læs: HER), så har jeg foretaget min allerførste investering i mit liv, og det føles så rigtigt og det er nok min mest fornuftige valg i mit liv indtil videre.

Lige pt. går jeg glip af mange events og røde løber, da jeg er nødt til at prioritere mit arbejde og få disse to lejligheder i stand, før jeg kan få noget indre ro, så kan hygge for fuld skrue . Men i mellemtiden laver jeg aftaler ret spontane. Fulgt I med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så I mig nok gå amok i byen i weekenden og endda få filmet scener til en musikvideo for en dansk artist. Jeg blogger om det senere.

Jeg har snappet meget den her Goodiebox – Festival Fever, da den kom ind ad døren for to uger siden. Sidst delte jeg med Jer de lækre Limited Edition GOODIEBOX med Jer (Læs: HER), som er TO DIE FOR, hvor man får så meget for ingen penge! Nu vil jeg også lige dele den månedlige Goodiebox med Jer på bloggen. Jeg har så taget hul på alt og jeg kan lide alle produkterne i boksen. I skal skynde Jer at få fat i den (Klik – HER), inden den udløber snart! Goodiebox skifter deres lækre bokser hver måned.

Denne måneds GOODIEBOX hedder Festival Fever, som et survival kit på sommerens festivaler og ens bedste ven på sommerhusture. Produkterne forskønner både hår, kinder og negle. Prisen er 169 kr., og værdien er 606 kr. Det er super billigt og det er en god måde at spare en masse penge på lækre skønhedsprodukter.

Til Jer, der ikke aner, hvad Goodiebox er for noget, så sammensætter de 5-7 lækre skønhedsprodukter i en boks 1 gang om måneden til blot 169 kr. og den bliver leveret til din dør. Der er ingen binding, og man sparer utrolig mange penge hver måned, da boksen altid har en større værdi. Jeg er super glad for den nye goodiebox samt deres lækre Limited Editions (tjek alle mine forrige Goodieboxes ud: Klik Her). Beskrivelsen på alle produkterne i den her er nederst i indlægget + Unboxing YouTube Video, som jeg har lavet før: YouTube Video – Unboxing GoodieboxHER, hvis I vil have en ide om, hvad de forskellige Goodieboxes kan indeholde.


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


Prisen er 169 kr., og værdien er 606 kr.

dsc00429 dsc00427 dsc00428

Beskrivelsen af Goodiebox – Festival Fever:

  • MODELCO BLUSH CHEEK POWDER En solkysset hud med en frisk peach-farve på kinderne er det look, vi drømmer om at rocke på årets festivaler. Og det kan vi få med denne underskønne blush fra australske ModelCo. På en festival eller weekendtur har du måske ikke lyst til at pakke den helt store beautyboks, men vi synes også, at lidt sol på næsen, et smil og en lækker blush er alt, du behøver. Du kan selvfølgelig bruge din nye kabuki-børste til at påføre den. Vejl. udsalgspris 149 kr. for 8 g.
  • BIODERMA SENSIBIO H2O SOLUTION MICEALLAIERE Micellar water er en let, hurtig og skånsom måde at fjerne makeup og snavs fra huden. Franske Bioderma står bag en sand klassiker i denne kategori, og hvis du spørger os, er det en af de allerbedste af slagsen. Hvis du ikke allerede er storforbruger, er der helt sikkert en chance for, at du bliver det. Den er drøj i brug, utrolig skånsom og effektiv, og så har den en perfekt størrelse til festivaltasken. Vejl. udsalgspris 79 kr.
  • L’ORÉAL PURE CLAY GLOW MASKE L’Oréals nye ansigtsmasker er baseret på tre slags ler, som sammen renser huden i dybden og skånsomt fjerner snavs og urenheder. Denne ‘Glow Mask’ er desuden tilsat kul, som er kendt for sine magnetisk rensende egenskaber og den karakteristiske sorte farve. Vi forestiller os, at huden har brug for en masse forkælelse efter en uge i telt. Påfør derfor masken på ren hud, smæk benene op, og lad den virke i 5-10 minutter, til den bliver grå. Vask af med vand, og nyd en ren og strålende hud! Vejl. udsalgspris 99,95 for 50 ml.
  • BELLÁPIERRE MINI KABUKI BRUSH Kabuki-børsten er makeuppenslernes svar på en schweitzerkniv. Du kan bruge den til stort set alt! Den er både god til løs pudder, fast pudder, bronzer og selvfølgelig blush, som du jo har fået i din boks i denne måned. Denne fra Bellápierre kommer i en fin rejsestørrelse, som du kan have med overalt. Og hvis du spørger os, er den altså ret sød at se på. Tag lidt blush på den bløde kabuki, og strejf æblekinderne for et sommerfriskt look. Vejl. udsalgspris 189 kr.
  • GIRLZ ONLY DRY SHAMPOO, DAWN ‘TIL DUSK Hvis der er noget, man ikke helt orker på en festival, så er det at vaske hår – men heldigvis holder denne tørshampoo fra Girlz Only håret friskt mellem hårvaskene – eller under hele festivalen ;) Den er det perfekte budgetfund, som sikrer dig frisked, volumen og en duft, som kom du lige fra frisøren. Og så er det med at spraye løs, da du får en stor størrelse, som nok skulle kunne holde en hel festival – og lidt til. Vejl. udsalgspris 39 kr.
  • RFSU INTIM EASY SHAVE GEL Måske foretrækker du glatte ben, når du skal vise dem frem i shorts på ferier og festivaler. I så fald bliver denne shave gel et godt bekendtskab, da den på grund af sin skånsomme formel med allergenfri parfume egner sig både til ben og den følsomme hud under armene og i bikinilinjen, der ofte kan blive irriteret ved barbering. Vi har tænkt os at forberede stængerne, inden vi går ud i solen, og så er det sikkert tid igen, når vi kommer hjem fra festivalen ;) Den fine størrelse gør også, at du kan have den med i håndbagagen på ferie. Vejl. udsalgspris 54,95 kr. for 150 ml.
  • GOODIEBOX HÅRBÅND Når du bliver træt af uglet sommerhår, men synes, det er for kedeligt med en rodet knold, er et fint hårbånd løsningen. Det er nemlig den perfekte måde at være både chic og praktisk på samme tid. Farven minder os om sommer og sol, og det er lige den stemning, vi har brug for i den tidligste af sommermånederne. Vi håber, at du har lyst til at pakke hårbåndet med i tasken, uanset som den står på festival eller solferie. Vejl. udsalgspris 69 kr.
  • EMITÉ MAKEUP NAIL LACQUER Når makeuppen skal være minimal og håret naturligt, er det fedt at kunne sætte knald på neglene. Vi knuselsker denne smukke koralfarve fra svenske Emité, som kommer til at matche vores sommerkulør helt perfekt. Så giv dine negle en kærlig omgang, inden du drager afsted mod teltpladsen – giv gerne neglene basecoat, to lag med Emité og en topcoat, så holder de hele ugen. Vejl. udsalgspris 99 kr.
Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR NOK TAGET DEN MEST FORNUFTIGE BESLUTNING LÆNGE!