DEN NYE GENERATION OVERRASKER MIG... | BEAUTY ESSENTIALS ON THE GO

UTROSKAB ØDELAGDE MIT LIV BRUTALT…

img_5214

Honeybees… I dag svæver der en grå sky over mig, og jeg funderer meget over livets gang. I mange år har jeg holdt mange private ting skjult for omverdenen. Jeg føler ikke, at man behøver at dele alt, selvom man er en offentlig person, for jeg føler allerede, at jeg har givet meget af mig selv i 6 år nu. Jeg har aldrig delt mit kærlighedsliv til pressen eller nogen. Der er et bestemt emne, som jeg aldrig ved, om jeg nogensinde kan åbne mig 100% op for – nemlig mit kærlighedsliv. Jeg bærer på mange hemmeligheder, og jeg har også gennemgået et helvede, hvad angår kærligheden, at det gik udover mit liv og mit helbred.

I starten af sidste år fik jeg mit allerførste sammenbrud, som jeg valgte at offentliggøre (Læs: HER), da jeg ikke har lyst til at holde facaden overfor jer og omverdenen mere. Det er, som det er. Intet er perfekt udadtil, som I altid har set på mine sociale medier. Vi alle bærer på en unik historie, der gør os til den, som vi er i dag.

I dag vil jeg komme ind på utroskab, som faktisk har forårsaget, at jeg har svært ved at stole på nogen. Jeg er vist også selv med til at knuse noget unikt og smukt, da jeg har ingen tillid til et menneske, når det kommer til forhold. Et utroskab for rigtig mange år siden, der har knust mig i et tusind stykker, har været med til ødelægge min mulighed for at komme videre… Jeg er jo videre, men jeg kan ikke stole på nogen…

Jeg har været så knust, at jeg lod det gå udover mit eget helbred dengang. Jeg ødelagde mig selv og fik spiseforstyrrelse, som jeg ikke kunne komme ud af i lang tid. Jeg spiste alt, men jeg kastede alt op igen… Jeg har lovet mig selv, at jeg aldrig vil lade så noget påvirke mit helbred igen. Dette utroskab er måske grunden til, at jeg aldrig vil finde indre ro. Det hjemsøger mig, når jeg tænker på forhold…

Nu hvor jeg er blevet ældre, er jeg blevet klogere (som man siger), så vil jeg heller være single resten af livet end at være i forhold, hvor jeg ikke kan stole på vedkommende. Det gamle utroskab må jeg bearbejde, for ellers vil det måske ødelægge min mulighed for at finde noget smukt og unikt…

(Igår var jeg til mit allerførste rigtigt photoshoot i år udover mit shoot for bladet Ude Og Hjemme omkring selvmordstanker uden makeup, som var grænseoverskridende for mig (Læs: HER). Jeg har ikke haft lyst til at skyde billeder i et år nu. Jeg tror, at jeg er vokset fra alt det samt røde løber/events, som jeg har takket nej til en del. Faktisk 4 røde løber på to mdr. Jeg har ændret mig meget på det punkt. Det tiltaler mig ikke som sådan mere. Jeg kommer til at åbne op for nogle meget personlige og sårbare emner, som jeg har holdt skjult i mange år, og de har gjort mig til den person, jeg er i dag).

Sneak Peek fra shootet i går i regnvejr med Nathan Photography:

img_5180

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN NYE GENERATION OVERRASKER MIG... | BEAUTY ESSENTIALS ON THE GO