HVIS I KENDTE SANDHEDEN, VAR JEG KNAP SÅ SEJ...

BELLÁPIERRE COSMETICS | My Makeup Must-Haves

Untitled

Hey Honeybees… Tænker I egentlig over, hvad I kommer på ansigtet, når I lægger jeres makeup? For mig er det yderst vigtigt, at min makeup er i topkvalitet, der nærer og plejer min hud samt giver mig det perfekte naturligt look, og derfor er jeg en stor forbruger af BellaPierre Cosmetics samt andre mærker som Youngblood og Estee Lauder etc. Jeg har blogget om BellaPierre makeup en del gange før, men tjek mine must-haves ud her.

Jeg kan godt lide skønhedsprodukter, der er anerkendte. Der findes jo utallige mærker og det handler bare om at prøve sig om. I kan tro, at jeg har været all around! I mine unge dage med makeup kursus, har jeg prøvet seriøst alt fra den lave prisklasse til den høje og der er altså forskel på kvalitet. Der er selvfølgelig enkelte produkter, der er virkelig gode fra den lave prisklasse, men der skal man vælge NØJE.

Med BellaPierre har jeg aldrig været skuffet, og det giver mig det sunde look, og det bedste ved det hele er, at jeg kan gå fra:

catch_phrase2

Dvs. at jeg kan tilpasse mit makeup look fra hverdagslook til BAAAM red carpet look, som jeg vil med de samme produkter! I love it!

Bellapierre Kosmetik fremstiller deres egne produkter, som er baseret på den nyeste tendenser inden for skønhed. Hvert enkelt produkt er 100% naturlige ingredienser.

Ps. Jeg har meget sart og meget sensitiv hud, og derfor vælger skønhedsprodukter med omhu. Kun det bedste af bedste!

Mine must-haves!

1. <3          2. <3          3. <3          4. <3

1. <3 Foundation primer er et must, hvis din makeup skal bare side i skabet and last for a whole day! I kender det sikkert, at en primer skal fugte huden, uden at man kan mærke at den er på huden. Den her er transparent og den ligger på huden uden man aner det – SILKEBLØD HUD. Makeuppen holder længere og det er seriøst den bedste primer af mange! Jeg elsker produkter, der går efter HD – nemlig high definition, så ser man altid flawless ud :)

primer_box_1_1

2. <3 Børster er det vigtigste redskab til at sætte flawless makeup. Jeg tager billeder af mine børster en dag, men invester seriøst i ordentlig børster! Der er ikke noget værre end at lægge makeup med børster, der fælder og er hårde og ikke giver dig det optimale flawless look. Du kan sammenligne de billige makeup børster med de dyre. Der er få E.l.f. makeup børster jeg stadig bruger, men det er nok det billigste mærke, hvor jeg tænker, ej deres børster fungerer sgu, men disse BellaPierre børster er i topkvalitet og designet til makeup artister, og ja du kan rengøre dem utallige gange uden at de går i stykker! Et kæmpe hi5 til dem for det synes jeg!

3. <3 Beauty Balm Foundation 4in1 er mit absolut MUST-HAVE! Jeg kan ikke undvære den! Bellapierre Derma Renew BB (Beauty Balm) creme er en kombination af avanceret hudpleje og fuld dækning af huden. Denne anti-aging formel fungerer som 4-i-1:
· Concealer
· Foundation
· SPF 15
· fugtighedscreme

bellapierre-derma-renew-shades

Oliefri, mineralsk baserede formel, der ikke vil tilstoppe porerne og dækker naturligvis ufuldkommenheder. Fås i 5 nuancer til at matche alle hudfarver.

Jeg hader foundation/BB cream, der ser krakelerer på ens ansigt, og den her er absolutely amazing, fordi den fungerer så godt som concealer, foundation og ja fugtigscreme som en BB cream. Den kan justeres fra let dækkeevne til kraftig makeup, hvis du fx skal fest eller tage modelbilleder. Det kan som sagt give en et naturligt hverdagslook, hvor man ikke kan se, at man har makeup på til røde løber look!

Deres koncept er også: “From everyday to Runway!”

4. <3 Mineral Pudder! OMG! Et vigtigt og sidste redskab for et perfekt makeup look! Der findes jo utrolig mange pudder, MEN mineralsk er bedste, og det har I sikkert også hørt med tiden, hvor mineal pudder bliver boomet på markedet. MEN jeg vil gøre Jer opmærksomme på, at ikke alle fremstiller deres mineralske produkter 100% mineralsk, selvom der står det er mineral pudder! Just so you know!

Hvorfor gå efter mineralske makeup produkter? Bellápierre Mineral Make-up indeholder 100% mineraler – ingen talkum, bismuth oxychloride eller andre kemikalier / skadelige ingredienser. Disse produkter er anbefalet af dermatologer og tilbyder fuldstændig dækning til alle hudtyper. INGEN SKADELIGE INGREDIENSER.

Det er også derfor, at jeg vælger altid mine ting med omhu.

a_mineralfoundation_1

Bellápierre cosmetics er meget populær i USA, og de har kunnet fås i Danmark kun hos skønhedsklinikker. Dette mærke har ikke brug for reklame herhjemme i DK, og det er også derfor de sælges og forhandles kun hos skønhedsklinikker, MEN nu er der en webshop i Darnmark, hvor man kan selv få fingrene i dem. Hollywood professionelle makeup artister anvender 100% naturlig mineral kosmetik. I kan tjekke BellaPierre Facebook side: Bellapierre Cosmetics Danmark for nyheder, eller købe produkterne fra deres webshop -> HER!

Love fra Jeres Sy Lee <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS I KENDTE SANDHEDEN, VAR JEG KNAP SÅ SEJ...