VIDEO: DANMARKS STØRSTE LYSTLØGNER! STOP HAMSA YASSIN! FAKE SELVMORDSFORSØG!

MIN ANGST ER MIN KAMP NÆSTEN HVER ENESTE DAG…

Reklame-links

img_4139

SHOP: Ray-Ban Aviator Sunglasses in Gold with Ombre Lenses: HER

Hey Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg er ret nede i dag. I dag vil jeg komme på et emne, som fylder meget i mit liv. Et emne, som jeg sjældent åbner mig op, men jeg fik bare nok af det hele forleden. Det drejer sig om min angst, som er min kamp næsten hver eneste dag og den blev værre jo ældre jeg bliver. Jeg kan ikke leve sådan mere, og jeg har bare fået nok.  Jeg har aldrig nogensinde troet, at jeg skulle ende med at have det sådan her. Folk med angst forstår godt, hvad jeg mener. Jeg tror ikke, at alle kan relatere sig til det her, men jeg kan ikke leve sådan her mere…

Jeg sprang som en bombe forleden. Jeg er træt af, at jeg bliver forfulgt til tider især af fuckin’ klamme creppy typer især mænd/fyre, der ikke kun går efter mig (de unge er helt ok!), men decideret klamme typer der FORFØLGER mig for at se, hvor jeg bor! Jeg har ikke paranoia på. Jeg vælger altid at ta’ omveje med vilje for at se, om de forfølger mig, og ja det gør de fandeme.

Gennem de seneste 6 år har jeg udviklet en form for angst/frygt for diverse ting. Jeg er blevet udsat for de groveste ting som barn, da jeg opvoksede i et hårdt kvarter som Vollsmose , der er nok kendt som Danmarks hårdeste kvarter, gjorde det heller ikke nemmere for mig ar være denne anderledes type, der skilte sig markant ud. Alle de utallige grusomme overfald gennem mit liv nu har forårsaget, at jeg ikke kan gå rundt og blive mig utrygt. Jeg kan forsvare mig til enhver tid, men jeg kan ikke gå og leve sådan for altid, især når jeg skal hjem midt om aften/natten. Jeg er dødtræt af at ringe til en ven, hver gang jeg mistænker noget, og jeg er dødtræt af lidelige mænd/fyre der ikke kan lade mig være. FÅ JER ET FUCKIN’ LIV! 1. Jeg har sort bælte i karate. 2. Jeg ligner en sød asiatisk dukke, men jeg har fuckin’ no mercy. 3. Det sidste kan I selv gætte… Jeg er dødtræt og udmattet af det her nu, og min lunte er så kort i dag… Der er fandeme meget, at man skal finde sig i at være mig eller en offentlig person eller bare generelt det med at være anderledes…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: DANMARKS STØRSTE LYSTLØGNER! STOP HAMSA YASSIN! FAKE SELVMORDSFORSØG!