VIL DU VÆRE MIN FRÆKKE HÅNDVÆRKER? JEG GØR DET!

JEG HAR NOK TAGET DEN MEST FORNUFTIGE BESLUTNING LÆNGE!

img_4420

Foto: Snapchat – SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her)

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Der sker en masse i mit liv lige nu, at jeg ikke kan få luft! Først fik jeg kontrakten i hus med Danmarks største YouTube-netværk ‘SPLAY’, og nu så det her… Nu skal I høre! Inden folk går amok over mit nye røv-billede, så rolig nu Guys, det er bare en nøgen røv! I kender mig efrerhånden – I don’t give a f**k! Jeg er bare ekstra glad i dag! Jeg har knoklet f**kin’ hårdt for det her i noget tid. Endelig er alt NÆSTEN på plads! Så har “Danmarks Bedste Røv” investeret i noget for første gang i sit liv, og det er STORT! Den bedste og mest fornuftigste beslutning i min karriere nogensinde! Bare generelt i mit liv! Jeg flytter om få uger til mit helt eget sted….!!!!!!!! Mit eget hjem…!!!! KUN MIT MIT MIT…. JEG EJER DET! Jeg kan gøre, hvad jeg vil med det…. Jeg deler alt på bloggen med mit nye hjem og dets indretning etc. når alt er på plads, men det tager nok sin tid… Jeg skal have den største ‘California King Bed’ til den her celebrity body!!!! HAHA…

Nu har jeg tjent en del skillinger på at være “kendt” i mange år efterhånden. Jeg pakker ikke noget ind, og jeg er ærlig overfor mine følgere/læsere mht. alt. Ja, jeg er også en levende reklamesøjle som visse andre kendisser, og ja jeg har haft den vildeste rutsjebane gennem mange år, og jeg har tjent penge på at være kendt. Det er der ikke noget galt i. Kun nogle få TV-personligheder formår at bruge sin tidligere tv-tid fornuftigt og langvarigt. Jeg har også brugt mit brand til at være en succesfuld personlig træner og på samme tid tjene penge på at være en reklamesøjle. Jeg har brugt min tidligere “reality-karriere” fornuftigt, selvom jeg kom ret sent i gang ift. visse andre kendisser med sociale medier, men da jeg indså, at jeg var et brand, kom jeg hurtig i kampen, selvom jeg ikke var aktuel længere. Jeg må da indrømme, at jeg har gjort et fit stykke arbejde, men det er ikke der, hvor passion ligger længere. Jeg har andre prioriteter nu eller det har jeg haft i nogle år nu. Jeg elsker stadig sociale medier osv. men det er ikke mit højeste prioritet længere. Det er sgu da mit fitness-arbejde og alt hvad jeg laver ved siden af kun ren af interesse og passion. Jeg har knoklet på alle måder, men alt hvad jeg har lavet gennem årene, har jeg nydt alt i fulde drag. Jeg har lavet ting, som jeg brænder for og kan stå inden for.

Jeg må også indrømme, at jeg ikke har brugt mine penge særlig fornuftigt i mange år! Jeg har brugt dem på de vildeste rejser, tasker, sko etc. MEN jeg tog mig sammen for 2 år siden, og nu har jeg knoklet min røv for at opnå denne drøm… At investere i noget fornuftigt!

I kan tro, at jeg er en glad røv for tiden! Jeg flytter præcist om 18 dage til en f**kin’ lejlighed, og jeg har allerede besluttet mig for at eje et amerikansk køleskab! Jeg håber, der er plads til det i mit kæmpe køkken! Jeg ved ikke helt, hvordan det hele skal indrette endnu, men jeg ved allerede, hvilken seng jeg kunne tænke mig og et lækkert og stort amerikaner køleskab og en vaskemaskine og en opvaskmaskine osv.

Det er derfor, der er stille hos mig disse dage, da jeg pakker og pakker… MEN I kan altid følge min hverdag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her). Når alt er på plads i den nærmeste fremtid, så skal I glæde Jer til, at jeg går amok på SPLAY med min nye YouTube-serie (indtil videre 8 afsnit!), og jeg håber også, at I vil tage godt imod – nye makeovers på bloggen og YouTube-kanalen og ja generelt et nyt univers med masser af entertainment fra min side af!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL DU VÆRE MIN FRÆKKE HÅNDVÆRKER? JEG GØR DET!