UTROSKAB ØDELAGDE MIT LIV BRUTALT...

HVIS I KENDTE SANDHEDEN, VAR JEG KNAP SÅ SEJ…

 


| Watch by S.lemaire Danish Design – FREDERIKSHAVN RØDGULD / SORT: HER | Braclet by S.LEMAIRE ANKER HERRE: HER | Sunglasses by ASOS Flip Top Visor: HER |


Hey Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg er i fuld sving med at renovere mit nye hjem. En glædelig og stor nyhed, som jeg har delt med Jer i sidste uge (Læs: HER), hvor jeg føler mig så voksen i dag. Mit helt eget hjem skal istandsættes, og processen er godt i gang. Endelig! Her forleden på arbejde blev jeg sgu rørt til tårer. En dreng ved navn Markus (Marcus?) på 13 gik hen til mig og var super nervøs og rystede nærmest. Han sagde ordret: “Du gav mig modet til at sige til mine forældre, at jeg kan lide det samme køn.” Jeg var mundlammet og gav ham en krammer og sagde: “Jeg ønsker at jeg var ligeså modig som dig, Markus”. Jeg er den, der takker dig for at vise mig, at jeg har gjort en forskel. Jeg har aldrig udtalt noget privat eller virkelig dybe sager omkring mit kærlighedsliv til pressen eller på bloggen. Jeg ønsker at jeg var halv så modig som Markus på 13. Hvis lille Markus bare kendte sandheden…

Lille Markus gav mig noget ekstra mod i dag til at stå ved mig selv mere. Bl.a. mine drømme. Jeg har udlevet mange af mine drømme efterhånden, men en af mine største drømme er – nemlig at ende i udlandet på et tidspunkt. Ved aldrig om det sker, men man må håbe det eller bare kaste sig ud i det. NU hvor jeg har det bedre, og mit helbred er nogenlunde under kontrol, vil jeg se, om jeg ikke kan gøre noget ved den drøm igen…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UTROSKAB ØDELAGDE MIT LIV BRUTALT...