VIDEO: GOODIEBOX - 'FESTIVAL FEVER' | SKYND JER!

DEN NYE GENERATION OVERRASKER MIG… | BEAUTY ESSENTIALS ON THE GO

img_4506


Natura Siberica Danmark Handcreme – I love the smell: HER | CND Danmark Solar Oil: HER | Louis Vuitton Keyholder: HER | Max Factor Creme Puff Compact Powder: HER | NOBE Aloe Vera Sugarfree Peach: HER |


Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Til Jer, der har fulgt meget med på min #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) kunne se, at jeg lever midt i noget stort flytterod og en ret tom lejlighed. Jeg har efterlyst håndværkere/maler til min lejlighed, men jeg tror, at jeg har fundet de personer rette nu. Jeg skal lige have en gulvsliber, så alt er vist på plads. Puha, det er ikke nemt at flytte og renovere ens nye hjem! MEN hold kæft hvor jeg glæder mig til alt er på sin plads! Selvom vejret er noget møg de kommende dage, holder jeg sgu humøret op og ser frem til den rigtige sommer kommer på et tidspunkt.

Den nye generation overrasker mig! De vil have min autograf nu på #Snapchat! Jeg har lige givet mine allerførste 9 autografer i mit liv med touch skærm under appen Snapchat… SMART! Især man ikke har en kuglepen på sig! De kender mig kun som Blogger og Youtuber. Jeg er ikk engang youtuber ENDNU! Men det kommer! Hehe…

Som I kan se, så er jeg på farten i dag og de her er mine Beauty Essentials on the go today! Som I kender mig efterhånden, kan jeg simpelthen klare tørre hænder samt tøre læber. Det er så ucharmerende, især mine negle bliver hurtig tørre og ødelagte, så sørger jeg altid for at have en god håndcreme, og jeg kan varmt anbefale mærket Natura Siberica, som jeg fik bekendtskab til sidste års Danish Beauty Award, hvor jeg fik nogle ansigstmasker som gave. Jeg bruger olie for at vedligeholde mine negle sunde og stærke, og CND er et mærke, som jeg kan varmt anebfale. Alle deres negle-prpdukter er on top. Jeg kører det naturlige makeup look for tiden, og jeg bruger faktisk ikke rigtig noget makeup længere til daglig, men jeg kan godt skinne i løbet af dagen ved T-zonen, og en god transperant pudder eller en god og prisvenlige kompakt pudder som Max Factor Puff Compact Powder har været min favorit gennem lang tid. Den dufter godt og den er lækker, let og lægger flot på ens hud uden at se kaget ud. En god pudder for ingen penge. Man behøver ikke altid at bruge Chanel eller Armani som jeg i hverdagene, men andre alternativer mærker som Mac Factor er været min faveorit gennem mange år, når det kommer til drug store produkter.

Når jeg har en sød tand, så foretrækker jeg at drikke aloe drinks fra mærket NOBE. Denne her er fx sukkerfri med fersken smag. NOBE aloe vera drinks er så lækre og fås med og uden sukker i forskellige smagsvarianter. Jeg kan varmt anebfale dem. Forfriskende sommer drinks!

Som I kan følge med på snappen, så er jeg til photoshoot i dag, og der skal tages nye pressebilleder. Jeg har ikke rigtig haft lyst til at skyde billeder siden sidste år, da det ikke rigtig tiltaler mig så meget som før tiden, hvor jeg elsker at skyde billeder. Jeg tror, at jeg er vokset fra det samt røde løber og events. Jeg har sat en dæmper for det fx. Jeg har endda takket nej til 4 røde løber sidste og den her måned. Men der kommer altså nye pressebilleder snart og artikler omkring mit liv og hvor jeg står hen i dag. Vi mennesker ændrer os hele tiden, og jeg har ændret mig allerede meget siden sidste år…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: GOODIEBOX - 'FESTIVAL FEVER' | SKYND JER!