MY FAVORITE CHANEL LIPSTICK | A MUST-HAVE

VIDEO: HVEM ER DIN IDOL? GALLAPREMIERE PÅ ‘WONDER WOMAN’

Reklame-links

img_3647


Outfit Inspiration: ZARA MEN – Grey Fit Shirt (similar): HER |  Martinique Black Shorts (similar): HER | Gladiator Sandals (similar): HER | Armani Aviator Sunglasses: HER | S.lemaire Frederikshavn Black Rød/guld Watch: HER


Hey Honeybees! Jeg savner en bestemt person ekstra meget i dag! Især når jeg tænker på den gallapremiere, som jeg var inviteret til i sidste uge på den nye film ‘Wonder Woman’ (se traileren nederst i indlægget). Jeg har jo ikke rigtig tid til denne slags ting længere, medmindre de ligger på mine fridage, hvor jeg ikke har så meget arbejde eller andet vigtigt at tage mig til, men på det seneste har disse events ligget på mine få fridage. Det samme med Paradise Hotel Finalefest (Læs: HER), Festival og gallapremiere på nye film. Nu er jeg så heldig at blive tit inviteret til film, der bliver vist for første gang i Danmark, og jeg elsker disse store events, da de altid er specielle og altid med lækre lækkerier til halsen hehe (se nederst i indlægget), og til Jer der fulgte godt med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) kunne se, at jeg elsker mad og snapper altid mad haha… Er du også den type snapper? Ej, jeg snapper jo næsten alt for det meste af, hvad jeg laver eller finder interessant haha… Men der var god mad og masser af bobler, så jeg var allerede mega bagstiv på den røde løber og havde fjollet en del foran journalisten, da jeg var til ‘Vi Elsker 90’erne’ dagen før, så nogle af os kendte der var med, var stadig hårdt ramt! HAHA! (Læs: HER).

Jeg tog min klippe/BFF, Rune Borup med (som I måske genkender fra ‘Fristet’ sæson 1 – vi har været bedstevenner siden. 6 år efterhånden!) til gallapremieren, da han elsker heltefilm, så jeg tænkte, at han var oplagt ledsager. Filmen er overraskende god! Jeg ved godt, at I drenge tænker, ‘Ej endnu en tøsefilm med masser af girlpower!’, men den handler om mod og mange andre spændende ting. Den er virkelig flot produceret, og skuespillerne er utrolig smukke og dygtige.

‘Wonder Woman’ er pretty awesome. Jeg tænker straks på min mor. Min mor er ‘Wonder Woman’ for mig. Hun har været igennem ild og vand for mig, og nogle gange tænker jeg over, hvor meget hun har været igennem for familien og børnene, kan jeg ikke lade være med at fælde en tåre. Hun er seriøst min idol. Jeg ser op til hende på mangfe områder. Det stærkeste og mest omsorgsfulde menneske, som jeg har mødt i mit liv. Jeg ønsker tit, at min mor bor tæt på mig, så i dag savner jeg hende ekstra meget, og jeg kan ikke vente med at se hende snart!

‘Wonder Woman’ er en film, der er værd at se, hvis man elsker heltefilm, så skal man klart ind i biffen og se den. Tjek traileren og bedøm selv. Jeg nød filmen i hvert fald og havde en fantastisk (bagstiv) gallapremiere på min yndlingsbiograf ‘Imperial’ (Book din billet: HER).

img_3232

Foto: Rune Borup & Sy Lee (Snapchat – SyLeeStarlight)

img_3646

Følg min hverdag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her):

img_3648

Se traileren på filmen ‘Wonder Woman’:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE CHANEL LIPSTICK | A MUST-HAVE