MY NEW JABRA SOLEMATE SPEAKER | READY FOR BEACH

THE BEST COFFEE BY KERSH KAFFEROSTERI DATERRA

Reklame-links

cold-brew-x-baileys-edited-45

Foto: Bobby Anwar

Hey Honeybees… Hvis I følger min hverdag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), ved I, at jeg elsker kaffe. Før i tiden drak jeg bare kaffe for at få noget koffein, så jeg kunne være frisk! I dag er jeg simpelthen vild med smagen og er en sand kaffe-elsker, en rigtig coffee addict.

Elsker man GOD kaffe som jeg, skal I simpelthen prøve dette toplækker svensk kaffemærke ‘Kersh Kafferosteri’. Jeg var blevet inviteret til kaffekursus sammen med Baileys og de seje svenske koldbryggeesksperter fra ‘It’s Cold Brew‘. Her lærte jeg at brygge min egen lækre iskaffe på dette bryg-selv kaffekursus, som foregik på Hotel SP34 i indre København. Disse pop-ups kaffekursus foregår hen over sommeren, og de koster kun 120 kr. pr. mand (bestil billet på Billetto.dk), og du får din egin kaffe-bryg-selv-kit med hjem samt få lov til at drikke de lækreste kaffe og iskaffe og masser af Baileys, hvis du lyster som jeg denne dag haha… Jeg tror vist, at jeg fik lige lovlig for meget… Jeg elsker iskaffe!

Kersh Kafferosteri er kaffebrand, der er særdeles topkvalitet, og smagen er himmelsk. Kaffen er specielt lavet, så ALLE kan drikke kaffe, der generelt har problemer med maven, når de får kaffe. Er du typen, der ikke kan tåle kaffe/koffein eller du får luft i maven pga. kaffe, så slipper du for dette problem nu.

NU KAN MAN DRIKKE SÅ MEGET KAFFE, SOM MAN VIL UDEN MAVEPROBLEMER! Du kan i princippet drikke 8 glas uden problemer med dette mærke. Jeg var særdeles vild med varianten ‘Daterra’.

Kersch Kafferosteri er specielt lavet til ALLE coffee addicts…

cold-brew-x-baileys-edited-48

cold-brew-x-baileys-edited-31
Følg min hverdag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her): 

img_4268

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW JABRA SOLEMATE SPEAKER | READY FOR BEACH