THE BEST COFFEE BY KERSH KAFFEROSTERI DATERRA

NYT JOB! MODEL FOR ET SKOMÆRKE…

Reklame-links

img_4266

Foto: Instagram @SyLeeStarlight

SHOPCalvin Klein Men Underwear: HER | Rayban Solbriller: HER

Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg arbejder på fuld knald for tiden, og jeg ved ikke helt, om jeg skal rejse denne sommer eller bare knokle derudad. Nu er jeg blevet inviteret med til nogle rejser med nogle rejsebureauer, som jeg har takket nej til, da bl.a. mit fitness-arbejde er vigtigst for mig lige nu, men jeg tror, at jeg gemmer rejsen til vinter. Jeg ved ikke helt endnu. Jeg har også løftet sløret for jer, at jeg er midt i noget flytterod, men der er ikke særligt lang tid tilbage, hvor jeg kan afsløre noget stort for Jer! ET NYT KAPITAL I MIT LIV! Men det venter vi lige med, når ALT er på plads.

Så har jeg scoret en ny tjans, altså et nyt job. Det er nemt at være en celebrity disse dage haha…  Jeres Danmarks største DIVO skal snart være model for sko/sneakers. Jeg kan fortælle Jer, at jeg er blevet kontaktet af et skomærke, hvor jeg skal være model for dem og deres nyeste kollektion. Jeg ser frem til shootet og billederne. Lige nu venter vi på den nye kollektion er færdig, så kan jeg tage Jer med bagom shootet den dag. Snart vil I nok se mig i lidt anderledes og macho sko kampagnebilleder florere rundt…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BEST COFFEE BY KERSH KAFFEROSTERI DATERRA