LIVE MED HAMSA YASSIN | #StopManipulation #Sandheden | EVIL MASTERPLAN

NY MUSIKVIDEO? EFTER GRUNDIGE OVERVEJELSER GØR JEG DET…

img_3470

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Efter mange grunde overvejelser har jeg takket ja til noget, som I tænker WHAT! Jeg skal medvirke i en musikvideo, MEN inden I får et kæmpe chok, så skal I vide, at det bliver på en hel anden måde… Jeg har jo udgivet sange før i tiden og endda turneret hele Danmark rundt med min ‘Catwalk’ single. Vildt nok, at det kunne lade sig gøre dengang. Dengang var REALITY SHOWBIZZ the shit haha… Nåh, men jeg udgiver ikke nogen sang eller video. Jeg er vokset fra den del, men man ved sgu ADLRIG! Men jeg er blevet spurgt om at medvirke i en musikvideo som frontfigur i musikvideoen. Sangen bliver synget af et stort dansk kunstnernavn (Hints! Medvirket i Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark før!), hvor deres nye musikvideo handler om et liv, som minder faktisk om mit. Lidt skræmmende at de har skrevet en sang, hvor den passer perfekt til mit liv, og jeg tror, at mange fra showbizz kan genkende dem selv i den sang… Mere kan jeg ikke afsløre, men det bliver spændende og anderledes at medvirke i en musikvideo for en anden kunstner… Vi optager starten af Juli, og jeg er spændt på, hvordan DANMARK tager imod den med mig alene i videoen… Btw sangen er VIRKELIG GOD!

Apropos musik og musikvideoer… Flashback…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LIVE MED HAMSA YASSIN | #StopManipulation #Sandheden | EVIL MASTERPLAN