EN VILD OG EMOTIONEL DAG PÅ FYN I DAG...

MY OBSESSION… DETAILS DO MATTER! | WATCH BY SY LEE

img_3542

Foto: Patrick Svilling

Hey Honeybees! Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har særlig kærlighed til smykker og ure. Især når det kommer til ure, bliver jeg ligesom et lille barn i en slikbutik. Lidt ligesom når det kommer til skønhedsprodukter og makeup haha… Ok, det gælder faktisk mange ting, hvor jeg bliver sådan! Men ure har jeg gået op i allerede som et lille barn i folkeskolen. Det var også derfor, at en af drømmene var at designe mine egne ure. Hvis I husker det, så blev mine ure lanceret sidste år op til jul, og de er blevet taget så godt imod og er gået super godt med det hele. Jeg render nemlig meget rundt med denne model for tiden, og jeg elsker den bare. Jeg er en guld dreng, og guld og sort er bare mig, da det matcher til alt, og det pifter bare outfitttet. Går man op i sit outfit, burde man også gå op i detaljer som ure og smykker. De små detaljer betyder meget for hele looket og kan sætte det sidste touch på helheden.

Dette ur er faktisk en ‘Sy Lee-Model’ i samarbejdet med smykkefirmaet S.lemaire, og I kan tjekke alle mine ‘Sy Lee Ure’ på deres site: HER!

Info: Ja, det er også mig, der har uret på her på billederne samt jeg er frontfiguren for deres ure og smykkekampagner for tiden. Husk hvert ur i køber, altså mine egne modeller, som jeg har designet med dem, doneres der 200 kr. til Børnefonden/Julemærkehjemmet, da de har hjulpet mig i min hård barndom.

img_3543

sylee_ur_nyt_011 cover_sylee_ur_nyt_003

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN VILD OG EMOTIONEL DAG PÅ FYN I DAG...