NY MUSIKVIDEO? EFTER GRUNDIGE OVERVEJELSER GØR JEG DET...

MY NEW JABRA SOLEMATE SPEAKER | READY FOR BEACH

img_3956

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) ved, at jeg har vist Jer min nye højtaler på snappen! Og mine mange summer outfits hehe… Bl.a. disse Calvin Klein speedos! Jeg har fundet min farve i år. Orange is my color this year! Weeeh! Til Jer, der har fulgt mig gennem lang tid ved, at jeg elsker at ligge på stranden eller generelt slikke sol og chillax til god musik. For nogle år siden viste jeg Jer min elskede transportable speaker fra det populære mærke JABRA i en mini udgave (Læs: HER). Den er så handy og smart, og den er vand- og støvafvisende! DEN ER PERFEKT TIL STRANDEN! Sand og vand kan bare komme an. Den har jeg seriøst elsket, og den bruger jeg faktisk stadig hver eneste dag. Jeg tager den endda med på badeværelset, når jeg skal get ready… Den kan jeg ikke undvære, og JABRA højtaler er kendt for deres topkvalitet og PERFEKT LYD! Disse trådløse højtaler fungerer via bluetooth og kan holde op til 10-12 timer. Den nye højtaler her er en større model og den er perfekt til stuen fx, men man kan sagtens have den med på stranden, hvis man er i et større selskab og skal have musik på fuldskrue, men så foretrækker jeg den mini, hvis det er bare mig og et par stykker. Jeg er simpelthen glad for den her større model ‘Jabra Solemate‘, som er perfekt til sommergril aftener! I burde tjekke deres lækre højtaler ud! I love it!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY MUSIKVIDEO? EFTER GRUNDIGE OVERVEJELSER GØR JEG DET...