F**K! JEG HADER, NÅR DET SKER! + BILLEDER FRA 'VI ELSKER 90'ERNE' FESTIVAL

MY FAVORITE CHANEL LIPSTICK | A MUST-HAVE

Reklame-links

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg knokler for tiden derudad! Jeg arbejder simpelthen så meget, at jeg ikke har tid til faste aftaler, at tingene må komme spontant. I ser mig rende frem og tilbage på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), at jeg også finder tid til events, fester og spændende projekter. Forleden lagde jeg dette billede op på snappen, og en del af Jer har spurgt ind til denne læbestift. Det er absolut en af mine yndlingsstifter gennem tiden. Jeg bruger som sådan ikke rigtig læbestift, medmindre jeg skal dresse mig op til en særlig event, men jeg elsker nude farver på mine læber. Det giver en mild og naturlig glød, men denne læbestift er gylden, faktisk nærmest guld på læberne, at den er lige til at dø for! Folk kommenterer altid mine læber, når jeg har den på især til røde løber. Jeg tager meget lidt på eller lidt i midten af læberne for at få ekstra glans. Denne matte læbestift kan bruges ovenover dine farve læbestifter for at give en gyldenskær. Den fås i Magasin. Chanel – Farve: Rouge Allure 38: HER. Som I kan se, så bruger jeg for det meste mærket Chanel for tiden, men når det kommer til foundation og læbestifter, er dette mærke et af mine favoritter.

Når man er på farten som mig og er ud en hel dag , kan ens iPhone dø midt på dagen og det går ikke! Med mit arbejde og møder på kryds og tværs, bruger jeg min mobil uafbrudt, så jeg har altid min powerbank på mig. Min powerbank er kåret som sidste års testvinder, og den er så cute og handy, og den kan oplade din iPhone op til 4 opladninger og endda to mobiler på én gang! Den fås hos Powerbanken.dk. Model: GreyLime Power Stone PowerBank: HER.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F**K! JEG HADER, NÅR DET SKER! + BILLEDER FRA 'VI ELSKER 90'ERNE' FESTIVAL