MY OBSESSION... DETAILS DO MATTER! | WATCH BY SY LEE

LIVE MED HAMSA YASSIN | #StopManipulation #Sandheden | EVIL MASTERPLAN

hamsa-cover-part-3

Denne video er optaget for et par dage siden, og den stemmer overens med hans nye “comeback” video. Sikke en omgang manipulation. Jeg er godt nok rystet. Manden har ikke lært en skid, og fokuserer på alt muligt andet for at komme væk fra hans syge handlinger som Glenn, som os andre har oplevet, der har kendt ham. Manden er den største lystløgner på jorden og jeg håber ikke at I falder for det.

Et emne, som jeg ikke har lyst til at tage op… MEN nogen skal sætte en stopper… Vi kan diskutere dette emne frem og tilbage, og det får aldrig en ende. Videoerne med Hamsa har mistet sin drejning og mistet hovedpointerne med dem til at starte med. Hvis nogen af de store #influencer ikke har mod at sige deres oprigtige mening eller sige bare sige det, som verden gerne vil høre, fordi det giver dem subs og views ifølge deres YouTube-hjerne, så værsgo, men på min platform – nemlig min blog taler jeg kun ud fra hjertet, og jeg føler, at jeg har et ansvar for mine egne læsere, hvad de skal være opmærksomme på. Hovedpointen med alle os, der har kendt Hamsa PERSONLIGT, har valgt at dele vores ubehagelige oplevelser med ham til at starte med, fordi vi kunne se den samme adfærdsmønster i denne “Glenn” person, som han selv indrømmede at han var, hvilket er FORKERT OG SYGELIGT. At folk vælger at gøre grin med dette emne for at lave videoer er jeg målløs over, og at folk ikke kender Hamsa personligt, men kun fra nettet, skifter meninger som vind og blæst er også tegn på manipulation af Hamsa.

Jeg vil blot gøre en ende på jeres kommentarer omkring denne person. I skal ikke stille mig flere spr. eller kommentarer om ham. Jeg/Vi der har kendt manden ved, hvad der er sandt eller ej ud fra vores egne oplevelser. Alt andet info er ligegyldigt nu, hvor det er blevet kørt i crazy storytimes er fuldkommen til grin. Manden har gjort ting og sager, som er grusomme mod os, der kender ham, og han må sgu tage ansvaret for sine handlinger i stedet for at twiste det hele om til sin egen fordel og spille på løgn og latin og manipulere folk derude, at jeg simpelthen ikke kan se det alt her shit gennem mine fingre… My final words about this unknown person… Ellers ønsker jeg Jer alle kun det bedste, og pas virkelig godt på hinanden derude, og hvad I ser og hører, især hvem I ser op til og følger på sociale medier. Man tror nogle gange, at man kender dem, men man skulle bare vide…

Selvom jeg inderst inde ikke har lyst til at bringe det her emne op på banen igen, må nogen stå frem og tale ud i stedet for at snakke om alt andet ligegyldigt lige nu. Jeg føler, at jeg har et ansvar for mine egne læsere/følgere, hvad hovedpointerne er til at starte med. At se så meget manipulation/løgn/skuespil er tankevækkende og skræmmende. Lov mig, I passer på nettet,og hvem I ser op til. Os der har kendt manden PERSONLIGT, kender ikke hinanden, men deler nogle ubehagelige oplevelser. At han kan sidde bag skærmen og manipulere med så mange unge derude, er ikke okay! Jeg deler blot, hvad jeg mener og føler på min platform, og jeg taler ud fra egne oplevelser. Tak til alle jeres beskeder og de forskellige holdninger. Husk, at man tror nogle gange, man kender en person, så er det et helt andet menneske.

Til mine læsere… NB! Blog-indlæg ‘Alt om Hamsa Yassin’: HER & ‘Stop Hamsa nu’: HER

Tankevækkende:
https://www.youtube.com/watch?v=t4WeTqGMGcA&t=513s
https://www.youtube.com/watch?v=oMnkFYBMTzM&t=199s
https://www.youtube.com/watch?v=JB8I-9oQWaE
http://bypatricialouise.com/2017/06/sandheden-om-hamsa-yassin-tidligere-bedste-ven/
http://bypatricialouise.com/2017/06/alt-om-hamsas-masterplan-manipulation-2/

Facts: Han har skrevet til min eks selvom han vidste jeg var i forhold og endda siddet og spist frokost med mig. Han har skrevet til flere af mine tætte venner og de mennesker som jeg har indledt et forhold med og skrevet han vil kunne give bedre sex osv. Nogle syge ting. Jeg taler ud fra min egen oplevelse omkring ham som kommer i videoen og jeg taler ud fra facts. Hvorfor Fuck skulle vi aloe opdigte shit omkring en person. Håber mit indlæg belyser jeres tvivl mht. med pointen med mit indlæg.

Så jo jeg kender ham rimelig godt men kender ham ikke sådan personligt da jeg tar afstand. Hans psykiske lidelse ved alle os som han selv har prøvet kommet ind på livet af os.

Jeg er enig og uenig nogle områder, at opslag omkring Hamsa aldrig skulle været fundet sted, MEN nogen skal sætte en stopper for det. Nok om det! Den nye video op omkring det her shitstorm skal ophøres. Han har gjort utilgivelige ting og han ska ha hjælp, men jeg synes selv os med følgere har gjort sin del og ingen behøver at omtale emnet mere. Men jeg ved hvor du vil hen. Det er forfærdeligt men måske forstår I min vrede og frustration samt min samvittighed omkring opslaget bedre efter min video. Og tak for jeres beskeder og alle med forskellige holdninger.

Hamsas undskyldning er ikke engang oprigtig. Han nyder det og det ses tydeligt at han ikke er rask. Lad os stå sammen og fortælle ham, at han skal have hjælp. Opslaget er kun lavet for at sætte en stopper, og intet ondt, men at han skal søge hjælp og holde sig væk. Han er trods alt et menneske, selvom det hele ikke er okay. Hamsas undskyldning er ikke engang oprigtig, men han er ikke rask, og det kan han ikke gøre for. Lad os stå sammen og fortælle ham, at han skal have hjælp og stoppe det her shitstorm. Opslaget er kun lavet for at sætte en stopper, og intet ondt, men at han skal søge hjælp og holde sig væk. Hans undskyldning her: https://www.youtube.com/watch?v=OLxzOEWAg5U&t=3s

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY OBSESSION... DETAILS DO MATTER! | WATCH BY SY LEE