HAMSA YASSIN ER PSYKISK SYG! STOP HAM!

HAMSA YASSIN TALER UD! LAD HAM VÆRE. #STOP SHITSTORMING.

img_3875

Et emne, som jeg ikke har lyst til at tage op… MEN nogen skal sætte en stopper… Trods Hamsa Yassin truer mig, har jeg blandet følelser omkring det hele. Jeg har også følelser ligesom alle jer og Hamsa. Jeg tager afstand fra Hamsa Yassin, og derfor siger jeg i min forrige video, at jeg ikke kender ham, og jeg tar afstand fra det her shitstorm. Ja, jeg har ses med Hamsa og opfangede faresignaler, selvom folk har advaret mig omkring ham, fordi man aldrig skal dømme en, før man selv har mødt dem! Der er intet i verden, der kan retfærdiggøre Hamsas handlinger mod mig, mine tætte venner og folk. Det er utilgiveligt og sygeligt af ham, men det er vigtigt, at os #influencer der er store på sociale medier, såsom blogger, youtuber, instagrammer osv. at vi sætter en stopper for det. Jeg synes, at vi alle har gjort nok, og I andre derude ikke behøver at lave videoer/opslag om Hamsa.

Mit allersidste opslag om Hamsa Yassin nogensinde!

Hamsa er også et menneske som os, selvom han har gjort syge ting, men ingen menneske fortjener det her shitstorm bliver endnu vildere. De få af os har delt vores historie, så please stop med at knuse en, der allerede er knust. Manden skal have hjælp, og det håber jeg sandeligt, at han gør. Jeg ved med sikkerhed nu, at han ikke er fare for sig selv, hvilket er betryggende for mig, selvom jeg ikke bryder mig om hans handlinger og hans syge og manipulerende tankegang. Det her shitstorm skal stoppes.

Julias video her: HER

Fies video her: HER

Facts: Han har skrevet til min eks selvom han vidste jeg var i forhold og endda siddet og spist frokost med mig. Han har skrevet til flere af mine tætte venner og de mennesker som jeg har indledt et forhold med og skrevet han vil kunne give bedre sex osv. Nogle syge ting. Jeg taler ud fra min egen oplevelse omkring ham som kommer i videoen og jeg taler ud fra facts. Hvorfor Fuck skulle vi aloe opdigte shit omkring en person. Håber mit indlæg belyser jeres tvivl omkring pointen med mit indlæg.

Så jo jeg kender ham rimelig godt, men kender ham ikke sådan personligt, da jeg tar afstand. Hans psykiske lidelse ved alle os, som han selv har prøvet kommet ind på livet af os.

Jeg er enig og uenig nogle områder, at opslag omkring Hamsa aldrig skulle været fundet sted, MEN nogen skal sætte en stopper for det. Nok om det shitstorm. Den nye video omkring det her shitstorm skal ophøres. Han har gjort utilgivelige ting og han ska have hjælp, men jeg synes selv os med mange følgere har gjort sin del, og ingen behøver at omtale emnet mere. Det er forfærdeligt, men måske forstår I min vrede og frustration samt min samvittighed omkring opslaget bedre efter min video. Og tak for jeres beskeder også alle jer med forskellige holdninger.

Hamsas undskyldning er ikke engang oprigtig. Han nyder det og det ses tydeligt at han ikke er rask. Lad os stå sammen og fortælle ham, at han skal have hjælp. Opslaget er kun lavet for at sætte en stopper, og intet ondt, men at han skal søge hjælp og holde sig væk. Han er trods alt et menneske, selvom det hele ikke er okay. Hamsas undskyldning er ikke engang oprigtig, men han er ikke rask, og det kan han ikke gøre for. Lad os stå sammen og fortælle ham, at han skal have hjælp og stoppe det her shitstorm. Opslaget er kun lavet for at sætte en stopper, og intet ondt, men at han skal søge hjælp og holde sig væk: HER

Mit forrige indlæg “ALT OM HAMSA YASSIN”: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAMSA YASSIN ER PSYKISK SYG! STOP HAM!