VIDEO: HVEM ER DIN IDOL? GALLAPREMIERE PÅ 'WONDER WOMAN'

HAMSA YASSIN ER PSYKISK SYG! STOP HAM!

sy-lee-graeder

#Attention! KÆRE ALLE ENHVER! FØLGERE, VIRKSOMHEDER ELLER DEM DER I NÆRHEDEN AF HAM! STOP! Denne psyko skal stoppes! Han har skrevet sindssyge ting til os alle. Tilbudt folk sex, imens jeg dater dem! Han er psyko. Han har kontaktet mig og Gustav i mange år! Normalt deler jeg ikke disse slags Exposed videoer eller har exposed nogen på sociale medier udover forsvare mig selv, når nogen lyver på deres store fanbase. Mit navn og min tidligere vens navn (stor realitystjerne) blev udnyttet i utallige sammenhænge ift. sponsorater og samarbejde af den her person, hvor de kontakter mig og siger: “Jeres bedsteven har kontaktet os.” Nej jeg kender han fuckin ikke. Det er ikke ok at misbruge folks navn for at fremme sig selv og så sige du er bedstevenner med dem. Du har opnået alt, men at lyve omkring andre personer er ikke ok. Jeg er ikke nogen stor YouTuber, men denne person som søde Fie musen nævnt, har opnået goder ved at lyve sig frem og udnytte mit navn og andres navne. Jeg har aldrig haft noget imod denne person dengang, men når jeg får at vide gang på gang af mine sponsorater de samme ting og har hørt fra vedkommendes tidligere bedsteveninden fortælle mig ordret: ja, han bruger dit navn og han indrømmer det selv (jeg er ikke engang kendt som visse andre!) og min tidligere bedstevens navn i mange år irriterer mig gevaldigt og så tar jeg jo afstand. Tak til Fie og Julia for at stå frem!!!! Håber alle Jer derude samt virksomheder kan se, at han ikke skal i nærheden af nogen…

SE MIN VIDEO, SÅ FORSTÅR I ALT…

NB! Tjek Julias video her: HER!

Tjek Fies video: HER!

Hamsas undskyldning er ikke engang oprigtig! Han nyder det og det ses tydeligt at han ikke er rask. Lad os stå sammen og fortælle ham, at han skal have hjælp. Opslaget er kun lavet for at sætte en stopper, og intet ondt, men at han skal søge hjælp og holde sig væk: HER!!!!!!! – Se det med dine egne øjne… Jeg er mundlammet. Der er ingen undskyldninger for din syge opførsel.

5 kommentarer

 • Jeg er helt i chok! Hvor er det forfærdeligt. Er ked af at du har været udsat for dette. Har fulgt lidt med i youtube-dramaet. Forfærdeligt! :(

  http://simonekronborg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Due

  Er i overhoved sikker på at det passer? Har ikke set videoerne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Ja det passer søde! :( har selv set hans syge beskeder til min eks også og derfor tog jeg afstand… men ville ikk sige noget… håber alt er vel hos dig søde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fuck hvor sygt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dejligt med denne video.
  Det er ikke noget nyt med Hamsa.

  Han gik i folkeskole i Holstebro. Alle folkeskoler vidste hvem han var og alle var bange for ham. Han var klam overfor de små børn (selvom han selv var barn) og gik på gaden med små piger under armen som om han var super-star. Selv dengang vidste folk, altså både voksne, børn osv. at han var syg i hovedet. jeg tænker bare, hvis man allerede vidste det dengang, hvordan kan han få lov til at komme så langt ud. :( det er trist.

  Jeg har selv deltaget i reality tv, og han udnytter bare folk. Han har intet talent, men udnytter andres :(

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: HVEM ER DIN IDOL? GALLAPREMIERE PÅ 'WONDER WOMAN'