DIN UNDERSKRIFT TÆLLER! FORBYD DYREFORSØG | THE BODY SHOP

F**K! JEG HADER, NÅR DET SKER! + BILLEDER FRA ‘VI ELSKER 90’ERNE’ FESTIVAL

Reklame-links
img_3443

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – ‘Vi Elsker 90’erne’ Festival


Armani Shades: HER | Asos Ripped Jeans (similar): HER | Asos Bomber Jacket: HER | Glitter Guld Halskæde: HER


Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Så er det blevet den tid på året, hvor jeg er ved at blive f**kin’ skør! Jeg hader, når det her sker! Gud, befri mig for det en gang for alle! Jeg var til ‘Vi Elsker 90’erne’ fest i Rødøvre med de skønneste, og min bardomsveninde Uyen Divasia skulle optræde, og min anden veninde fra universitet var også med plus jeg hyggede mig med alle de andre dejlige peepz fra TV- og musikbranchen. Trods en fed festival begyndte min allergi komme tilbage i år. Jeg havde håbet på at vokse fra det, hvor jeg er blevet ældre, så jeg kunne ungå at få det stik i røven igen. Hver sommer får jeg den vildeste høfeber, at jeg tager til lægen og får en særlig medicin mod den – nemlig et stik i numsen, men jeg måtte ikke få det sidste år, fordi der var mange bivirkninger og man ikke må få det mange år i streg. Det ser ud til, at jeg ikke overlever i år og skal måske forbi lægen og få det! NEDEREN! Høfeber får jeg kun, når jeg er i DK! Det sætter faktisk en dæmper på livskvaliteten, og man får ikke lyst til en skid… Hvis jeg skal overleve denne sommer i år, skal jeg enten flygte fra DK eller få det her stik i numsen, som har utrolig mange bivirkninger som dårlig lever og træthed… Jeg sidder her lige nu og blogger med et øje åbent, da min høfeber er gået bananaz… Hvis jeg bitcher meget, så ved I hvorfor!

Her er nogle udvalgte billeder fra ‘Vi Elsker 90’erne’ festen. Btw, jeg fik mødt min teenage idol Peter André, hvor jeg kom med backstage og spist aftensmad med kunstnerne, og vi fik V.I.P. treatment for fuld skrue. Vidste I godt, at kunstnerne går ikke på gå-ben fra backstage til ud til VIP området, hvor selve koncerten er… De bliver faktisk kørt, selvom det kun tager få minutter at gå… Den tur fik jeg sgu lige oplevet, og jeg kunne ikke komme over den lille køretur… GUD, hvor var det grineren… Stjerner går ikke… De bliver kørt HAHA…

OMG Peter André sagde ordret til mig: You are so beautiful… You workout a lot… OMG han synes, jeg er pæn! Min egen idol… Jeg lever højt på denne dag i lang tid… Han er såned på jorden og sååå cute. Han var faktisk manden, der fik mig til at gå op i mig selv og gå meget op i mit hår som lille dreng… Jeg så virkelig op til ham som barn!

Jeg sagde endda til ham, at jeg ikke havde råd til hans musik som barn, at jeg gik på biblioteket og lånte hans CD og optog den over på kaskette bånd! Så fan var jeg dengang! Sjældent jeg bliver starstruck, men det blev jeg sgu lige den her dag! Det fedeste ved denne oplevelse er, at han er fuking ned på jorden… Det er charmerende…

Følg min hverdag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her):

img_3165

Jeg fik hygget mig gevaldigt denne dag, og jeg vil aldrig glemme min første ‘Vi elsker 90’erne’ fest!

Caroline Petersen, Paradise Hotel og jeg:

img_3129 img_3444Nik & Jay fan er jeg også hehe…
img_3137These girls are so cute! Malou (Robinson), Nynne, Maja og Caroline (Paradise Hotel) og jeg.img_3140Min barndomsveninde Uyen Divasia og jeg backstage:img_3150 img_3169 img_3178Søde journalist Lars fra MX, der har fulgt mig siden ‘Fristet’ og jeg:img_3184Min smukke veninde Kathrine og jeg:img_3186Skønne Lenny (Paradise Hotel) og jeg:img_3206Den sjove korte køretur i bil  fra backstage til VIP:img_3213 img_3214Jeg har aldrig snaet med to fyre på engang! Så fik jeg jeg prøvet at få to tunge i min mund på samme tid haha… Phillip May, Lenny og jeg:img_3217

Jeg nyder denne sommer for fuld skrue! Ja, jeg er Danmarks største Divo på alle måder! HAHA… Husk at nyde livet, Guys! Pas godt på Jer selv og få det bedste ud af livet!

En lille sjov episode fra denne dag:

Seriøst mit liv… Jeg finder vist aldrig true love (lad os erkende det), men jeg støder altid ind i “confused” people… Den cute bartender fra ‘Vi Elsker 90’erne’ fra VIP (OG NEJ! Jeg udleverer ikke nogen, medmindre jeg er en sæk!) sagde til festen til de andre, at han ikke var til fyre, MEN GÆT hvem kontakter hvem… HAHA. Tak for dit forsøg på en charmerende besked, MEN jeg er ikke din forsøgskanin, fordi du finder mig smuk og spændende… Jeg har ikke tid til bullshit… #CelebrityProblem #LOL 😂#JegKanIkkeStoppeMedAtBrugeOrdetCelebrityIÅr #FindDigSelv#JegSkalHaveMigEnKoneOgEtBarn HAHAHHAHAHAHA

img_3275

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIN UNDERSKRIFT TÆLLER! FORBYD DYREFORSØG | THE BODY SHOP