HAMSA YASSIN TALER UD! LAD HAM VÆRE. #STOP SHITSTORMING.

EN VILD OG EMOTIONEL DAG PÅ FYN I DAG…

img_3872

Foto: Snapchat – SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) – Min barndomsveninde, Uyen Divasia, siden vi var helt små, har været min store klippe i dag!

Hey Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Til Jer, der har fulgt godt med på Snapchat: SyLeeStarlight og Instagram: @SyLeeStarlight ved, at jeg har været på Fyn hele dagen i dag. Vi tog afsted kl. lort om morgen, og jeg har kun sovet to timer i går nat, så jeg falder nok i søvn om lidt her i bilen, selvom kl. kun er 21.00! Hjem mod København, mens jeg blogger lige hurtigt on the go…

Jeg kan ikke udtale mig om, hvad jeg laver for tiden, og til mine søde og trofaste læsere/snapper ved, at jeg har haft meget at se til i lang tid samt jeg arbejder utrolig meget, men der er også lidt plads til at tage til Fyn i dag.

Det har været en vild og emotionel dag for mig. En dag, som jeg aldrig vil glemme. Jeg har haft fornøjelsen af at besøge et tempel på Fyn, som betyder noget særligt for mig og jeg fandt en indre ro i dag. Jeg sidder her i bilen med et udkørt hoved og et glad sind med et stor smil på læberne… Jeg har ikke bedt i mange år, da jeg har mistet håb for mange ting, når det kommer til mit liv, hvad angår kærlighed, familie og børn. Men i dag tog jeg min allerførste bøn efter mange år i templet… Jeg tror på, at det hele nok skal lykkes og jeg skal nok få det, hvad jeg drømmer om – nemlig  den ærlige kærlighed og en familie…

img_3747 img_3765 img_3798

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAMSA YASSIN TALER UD! LAD HAM VÆRE. #STOP SHITSTORMING.