CHOK! Får 10.000 kr. for en 1 times middag!

DIN UNDERSKRIFT TÆLLER! FORBYD DYREFORSØG | THE BODY SHOP

Reklame-links
img_3447

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – The Body Shop Event “Forbyd Dyreforsøg i hele verden” – Giv din underskrift nu – Klik Her.

Cheap Monday Tight Jeans White Wash: HER | Armani Solbriller: HER

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg har brug dig eller rettere sagt resten af verdenen har brug for dig! Din underskrift tæller, og den vil gøre en forskel inden for skønhedsindustri og dyreforsøg i hele verden. Jeg var inviteret til blog-event for os The Body Shop ambassadører i DK, hvor jeg tilbragte aftenen med nogle af de sejeste og største skønhed YouTuber + Beauty Blogger i lækre omgivelser forleden. The Body Shop og Cruelty Free International starter en ny kampagne op i FN i New York. Kampagnen løber til foråret 2019 og formålet er at få stoppet dyreforsøg i resten af verden ved hjælp af 8 millioner underskrifter, oplysning og lobbyisme. Jeg tror, at vi sammen opnår dette mål. Jeg har dybt respekt for The Body Shop gør det her. Hvorfor skal de stakkels dyr lide for vores skønhedsindustri?! I dag har man udviklet syntetisk hud, der ligger så tæt på ægte menneskehud, at disse skønhedsprodukter kan testes på den! Hvorfor skal dyre få røde øjne, blive syge eller dø pga. os og vores skønhedsforbrug?! Alle The Body Shop skønhedsprodukter er produceret uden dyreforsøg! Det er bl.a. derfor The Body Shop ikke eksisterer i asien, da de tester deres skønhedsprodukter på dyr. Vi skal sætte en stopper for det. Jeg er asiat, og jeg er dybt imod det, som de har gang i derover i asien.


Forbyd Dyreforsøg – Du skal blot give din underskrift, som tager 2 sek. – KLIK HER!


LAD OS STÅ SAMMEN I KAMPEN FOR AT FORBYDE DYREFORSØG I SKØNHEDSINDUSTRIEN I HELE VERDEN.

BLIV EN DEL AF VORES FOREVER AGAINST ANIMAL TESTING-KAMPAGNE VED AT SKRIVE UNDER PÅ UNDERSKRIFTSINDSAMLINGEN. JEG HÅBER, AT DU VIL HJÆLPE!

Følg min hverdag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her):

img_3451

img_3450

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOK! Får 10.000 kr. for en 1 times middag!