NYT JOB! MODEL FOR ET SKOMÆRKE...

‘BEST OF GOODIEBOX’ | CRAZY DEAL! ALT I EN BOKS TIL INGEN PENGE!

dsc00422

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har lige modtoget min månedlige Goodiebox i går, fordi jeg har haft alt for meget at se til at kunne ikke finde tid til at tage forbi posthuset. Den nyeste månedlige Goodbox har jeg taget hul på for at afprøve alt den her gang, før jeg blogger om den. Den lækre Goodiebox blogger jeg alt om i weekenden, MEN MEN MEN GOODIEBOX laver også ‘Limited Edition’ udgaver, og de er værd at tjekke ud, for de bliver udsolgt på ingen tid! I skal lige den nyeste ‘Limited Edition’ Goodiebox ud, som hedder ‘The Best of Goodiebox’.

Til Jer, der ikke aner, hvad Goodiebox er for noget, så sammensætter de 5-7 lækre skønhedsprodukter i en boks 1 gang om måneden til blot 169 kr. og den bliver leveret til din dør. Der er ingen binding, og man sparer utrolig mange penge hver måned, da boksen altid har en større værdi. Jeg er super glad for den nye goodiebox samt deres lækre Limited Editions (tjek alle mine forrige Goodieboxes ud: Klik Her). Beskrivelsen på alle produkterne i den her ‘Limited Edition’ Goodiebox ‘The Best of Goodiebox’ er nederst i indlægget + Unboxing YouTube Video. Jeg har også før lavet en YouTube Video – Unboxing Goodiebox: HER, hvis I vil have en ide om, hvad de forskellige Goodieboxes kan indeholde.


TJEK ALLE GOODIEBOX LIMITED EDITIONS UD – KLIK HER!


BEST OF GOODIEBOX 349 KR. VÆRDI 1.680 KR.

dsc00411 dsc00417 dsc00421

BEST OF GOODIEBOX’s indholder:

KARMAMEJU Wild Body Oil 03 50 ml

Hvad siger du til en revitaliserende olie, som også har en aromaterapeutisk effekt? Ja tak, siger vi i hvert fald. Karmamejus Wild Body Oil 03 er vores bud på det perfekte selvforkælelsesprodukt. Den indeholder blandt andet opkvikkende æteriske olier fra citrusfrugter, mynte og blomster. Olien virker dejligt beroligende på huden, og samtidig giver den næring, fugt og en lækker glød.

NAOBAY Oxygen Cream 50 ml

Oxygenating Cream Moisturizer fra vores personlige favorit, Naobay, er den ultimative fugtighedscreme med sit høje indhold af naturens sunde olier fra avokado og oliven. Cremen trænger hurtigt ind, giver masser af fugt og styrker hudens elasticitet – den kan bruges på alle hudtyper, og den er særligt effektiv på tørre steder både i ansigtet og på kroppen.

WET BRUSH Aquavent Paddle Hairbrush

Må vi præsentere vores yndlingshårbørste! Denne udgave har tynde, stærke og mere fleksible børster, hvilket giver en skøn, massageagtig hårbørstning. Børsten er en effektiv knudeløser uden at ødelægge håret :) Den passer til alle hårtyper og kan anvendes i både vådt og tørt hår. Hullerne på bagsiden af børsten gør den også til et perfekt redskab at have med i badet, til fordeling af balsam, shampoo og hårekure i håret. Påfør da produktet med fingrene, og red herefter produktet ud i håret.

ELEVEN AUSTRALIA Miracle Hair Treatment 125 ml

Miracle Hair Treatment dufter af skøn kokos, og den har intet mindre end 11 unikke egenskaber og indeholder lime og fersken fra Aussie-ørkenen. Den passer til alle hårtyper og kan bruges i både fugtigt og tørt hår. Dens fantastiske egenskaber tæller blandt andet UVA og UVB-filter, fornyelse af slidt hår, fugt og shine. Desuden er det et leavein-produkt – så ingen grund til at skylle den ud efter brug.

APPEAL 4 Glass Nail File

Vi har særligt udvalgt glasfilens smukke, peach nuance. Den er lavet af tjekkisk hærdet glas, der ganske enkelt ikke kan slides op. Glasneglefilen er effektiv, nem at arbejde med og giver et flot resultat – vi kan simpelthen ikke leve uden! Det er en god idé at skylle filen med vand efter brug, og giv den en grundig vask hver tredje måned med sæbe og varmt vand.

KENNY ANKER Tweeze The Brow

Kenny Anker er en ung og passioneret brynspecialist, der har sat sig for at lave verdens bedste pincet. Spørger du os, er det lykkedes ham ret godt! Gode redskaber er nemlig alfa-omega, når det kommer til at skabe det helt perfekte look. Pincetten er af rustfrit stål og har skarpe, vinklede ender, der sikrer præcision, når du retter og former dine øjenbryn.

EMITE MAKEUP Lip & Cheek Tint 6 ml

Svenske Emite bliver ved med at forbløffe os med sine fantastiske produkter – og denne gang har vi kastet kærligheden på denne Lip & Cheek Tint. Produktet er dit makeuplooks hemmelige ingrediens, da det for det utrænede øje slet ikke vil se ud som om, at du har makeup på. Du får nemlig et naturligt og friskt look på både kinder og læber. Desuden er den fri for parfume.

THE BODY SHOP Honey Bronze Tinted Face Gel 25 ml

Den transparente, lette og friske face gelé opfrisker huden og giver dig en skøn solkysset glød. Bronzer-gelen indeholder Fair Trade honning og bivoks samt økologisk aloe vera, som giver huden masser af fugt. Formularen fedter ikke og kan anvendes af alle hudtyper! Du kan for eksempel bruge den som bronzer eller til en let contouring.

BENEFIT They’re Real! Tinted Primer 3 g

Din nye partner in crime! Denne innovative, award-vindende lash-primer giver et flot og dramatisk look, når du bruger den under din mascara. Dine vipper bliver både længere og fyldigere, og så forlænger primeren din mascaras levetid. Formularen er vandfast og plejer dine vipper med provitamin B5. Den kan også sagtens bruges alene, hvis du ønsker et helt naturligt vippe-look.

REVITALASH Eyelash Conditioner Serum 1 ml

Dine vippers absolut nye bedste ven! Revitalash luksuriøse vippeserum gør dine vipper både fyldigere, længere og stærkere på fire-fem uger. Påfør i en tynd streg langs den øverste vippekant, og voila! Så er der inden længe dømt Bambi-vipper! Denne 1 ml-udgave er nok til to måneders behandling for et synligt resultat og efterfølgende vedligeholdelse. Opnå det bedste resultat ved at påføre Revitalash hver aften.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT JOB! MODEL FOR ET SKOMÆRKE...