I NEED THIS... | GALLAPREMIERE I AFTEN PÅ 'THEIR FINEST

VIL DU BÆRE MIT BARN? | GALLAPREMIERE PÅ ‘THEIR FINEST HOUR’ I GÅR

img_2365

Outfit: Calvin Klein Crew Neck T-shirt: HER | Rollas Stubs Cargo Pants Sand (similar): HER

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid… Det har været nogle ups and downs perioder på det seneste. I dag er jeg faktisk overdrevet glad! Jeg kan ikke stoppe mine fuckin’ tårer! Min gode veninde har kæmpet med at blive gravid i fuckin’ MANGE ÅR, og i dag har været en nervepirrende dag for hende og hendes ægtemand med den allerførste scanning efter uge 12, og nu kan man se babyen bevæge sig! At se babyen på et levende billede er et af de smukkeste øjeblikke her i livet! Jeg vil også have min egen baby. Jeg er faktisk klar til at være far og håber Gud hører min bøn!

Jeg søger kærlighed, og kærlighed kan komme i alle former! I dette tilfælde søger jeg først og fremmest en kæreste, da det er på tide, at jeg fokuserer på det og slå mig ned og lægge karrieren på hylden… Jeg søger også en kvinde, der vil bære mit barn… Vil du bære mit barn?! Læs: HER!

I går var der gallapremiere på den nye film, som hedder ‘Their Finest Hour’ og hold da op den var god og rørende. Det er en mål til de voksne og mere seriøse typer. Den foregår under hitler tiden, og der er sjove replikker og rørende scener, men det er voksen-humor. Jeg kunne godt lide den og jeg elsker film, der noget stof til eftertanke mht. livet og kærlighed, og man aldrig skal tage tingene for givet, og grib nu chancen hvis du møder den rette person!

Omg Guys! Jeg valgte for første gang i mit liv og være totalt casual mht. tøj og makeup til røde løber. I ser mig blot med en hvid basic T-shirt fra Calvin Klein og bukser fra Abercrombie & Fitch. The new me – Less is more! Hvad synes I? Og ja jeg har allerede sandalerne fremme i år og endda på den røde løber haha.. Lidt “wildness” skulle der være…

img_2366

Husk at følge min hverdag på Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) & Instagram: @SyLeeStarlight:

img_2367

img_2372

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I NEED THIS... | GALLAPREMIERE I AFTEN PÅ 'THEIR FINEST