RIDICULOUSNESS! BOOTYLICIOUSNESS! MTV RELEASE PARTY AT ARCH...

VIDEO: GOODIEBOX – ‘THE RETRO BOX’

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg modtog min månedlige Goodiebox her for halvanden uge siden, og jeg har taget hul på det hele for at afprøve alt den her gang, før jeg blogger om den. I skal lige den tjekke ud! Månedens goodieboks hedder ‘The Retro Box‘, og den indeholder lækre skønhedsprodukter igen. Prisen er 169 kr., og værdien er 582 kr. Det har været en hektisk måned indtil videre, og der er meget at indhente på bloggen. hvor jeg har arbejdet sindssygt meget, da jeg har mange holdtræning og klienter. Selvom der er travlt med PR-events i forbindelse med min blog og røde løber events, skal I derfor ikke snydes for den seneste Goodiebox, som kan købes lige NU. Jeg har også før lavet en YouTube Video – Unboxing Goodiebox: HER, hvis I vil have en ide om, hvad er Goodiebox for noget. Til Jer, der følger mig efterhånden ved, at jeg får min Goodiebox hver måned, og Goodiebox sammensætter lækre 5-7 produkter hver måned til blot 169 kr. og den bliver leveret til din dør. Der er ingen binding, og man sparer utrolig mange penge hver måned, da boksen altid har en værdi større end selve boksen. Jeg er super glad for den nye goodiebox (tjek alle mine forrige Goodieboxes ud: Klik Her). Beskrivelsen på alle produkterne er nederst i indlægget + Unboxing YouTube Video:

dsc00409 dsc00410dsc00408

De er så populære nu, at de bliver revet væk, før mdr. er omme!

Få hele boksen for kun 169 kr. + fragt/håndtering – KLIK HER.

Alle produkterne i ‘The Retro Box’:

  • OOH! OILS OF HEAVEN BAOBAB FACE OIL Det nye britiske brand Ooh! Oils of Heaven er på rekordtid blevet bloggeres, skønhedsredaktørers og vores favorit. Brandet er både naturligt og økologisk, og du får her en olie fyldt med vitaminer og mineraler fra det afrikanske Baobab-træ. I 90’erne blev der for alvor sat fokus på økologi, og det er kun blevet endnu mere populært med tiden. Og så kan vi bare ikke få nok af ansigtsolier! Vejl. udsalgspris 190 kr. for 30 ml.
  • STUDIO 10 AGE REVERSE LIP LINER Brunlige og nude nuancer på læberne var en af 90’ernes største trends, og næsten 30 år efter hitter de naturlige farver stadig. Denne lipliner fra Studio 10 matcher undertonerne i dine læber og kan derfor både bruges alene til at markere læberne eller under en læbestift for at holde på den. Samtidig kan du bruge den lyse ende af lineren til at fremhæve læbernes konturer og sætte dem endnu mere i fokus. Vejl. udsalgspris 200 kr.
  • MANNA KADAR FANTASY 3-IN-1 Golden glow får os til at tænke på Studio 54 og 70’er glam, og vi er helt vilde med det! Og så er vi ret vilde med, at man kan bruge denne lille sag fra Manna Kadar til hele tre ting. Brug den som highlighter på kindbenene, som øjenskygge eller som en peachy blush. Vi elsker, når vores hud ser frisk og glowy ud, og så gør det bestemt ikke noget, at vi kun behøver et produkt for at opnå det. Vejl. udsalgspris 135 kr.
  • PALMOLIVE CAMELLIA OIL AND ALMOND SHOWER CREAM Vi skal faktisk helt tilbage til 1898 for at finde begyndelsen på Palmolive. Vi kan huske brandet fra vores barndom, og stadig i dag er Palmolive at finde i rigtig mange danske hjem. Denne nye, cremede shower cream indeholder ekstrakter fra kamelia- og mandelolie, der begge er kendt for sine blødgørende og plejende egenskaber. Vi er også helt pjattede med den lækre duft! Vejl. udsalgspris 39,95 kr. for 600 ml.
  • MATAS HAVTORN BODYLOTION I år fylder de Stribede fra Matas 50 år. Der skal lyde et kæmpe tillykke fra Team GOODIEBOX, for uden Striberne havde vi været mange skønne produkter fattigere. Ikke mindst denne velduftende og fugtgivende Havtorn Bodylotion, som er Svanemærket og indeholder antioxidativ havtorn og anti-inflammatorisk hyldeblomst. Og så kommer den i en ganske særlig jubilæumsudgave. Vejl. udsalgspris 54,95 kr. for 400 ml.
  • JAMES READ H2O TAN MIST Efter solarierne begyndte at vinde frem i 80’erne, blev det virkelig moderne med en god tan. I dag ved vi dog, at den sundeste måde at opnå farve i kinderne er ved selvbrunerprodukter. Vi elsker denne fra James Read, som giver os et skønt, solkysset look. Den indeholder desuden rosenvand, som beroliger din hud. Faktisk kan du også bruge den som mist i løbet af dagen. Opbyg den perfekte glød ved at spraye den på afrenset hud morgen eller aften. Vejl. udsalgspris 225 kr. for 100 ml.
Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIDICULOUSNESS! BOOTYLICIOUSNESS! MTV RELEASE PARTY AT ARCH...