5 FACTS ABOUT MY CHILDHOOD...

RIDICULOUSNESS! BOOTYLICIOUSNESS! MTV RELEASE PARTY AT ARCH…

img_2721

Hey Honeybees! Omg ved I, hvad I skal se i aften?! Tænd for MTV kl. 21.00, for der er premiere på den danske version af TV-programmet “Ridiculuousness” i aften. Mattias Hundebøll er så en af værterne i aften (som I kan se på billedet), og jeg er vild med ham! Hans stemme er såååå sexet og hans læber er sååå bløde! I will tell another time haha… Jeg var til MTV Release Party Ridiculousness på natklubben ARCH, og her delte jeg saftige detaljer til pressen, som jeg måske ikke burde! Det kommer på i næste indlæg! Promise! Men lige nu får I lige få billeder fra den store fest, hvor jeg har dummet mig gevaldigt! MEN Guys tænd for MTV i aften kl. 21.00, for jeg tror, at I vil elske det underholdende programmet. Jeg elsker MTV, og jeg er opvokset med det… Jeg tog min barndomsveninde, Uyen Divasia, med og vi gik all in med makeup og outfit. Mit outfit er specielt designet til mig, og min makeup og mit hår er lavet af Adam DK Studio. He is amazing!

Jer der følger mig med Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) ved jo, at jeg har haft gang i den her uge og været party uartig på min enkel fridag! Nogle gange har jeg også brug for at slå mig løst…

Vil I have en ide om, hvad programmet går ud på, så tjek den amerikanske version ud: HER

img_2638

img_2594
img_2596
img_2672

BOOTYLICIOUSNESS… ALWAYS BE YOU!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FACTS ABOUT MY CHILDHOOD...