ER DU SOMMERKLAR?! FÅ DE BEDSTE KOSTTILSKUD TIL DIN KROP!

I NEED THIS… | GALLAPREMIERE I AFTEN PÅ ‘THEIR FINEST

Reklame-links

img_2283

Foto: Dan MAriegaard / Se & Hør

Foto: Dan Mariegaard / Se & Hør


Min afslørende T-shirt – Svenjoyment: HER | Glitter Kropssmykke Body Chain: HER | Dybergkern Smykker | Louis Vuitton Clutch | Makeup Tutorial kommer i et andet indlæg. Jeg har ændret min makeup-rutine!


Hey Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt! Gud, hvor jeg drukner i arbejde for tiden. Jeg har ikke en eneste fridag den her uge, men valgte at få tidligere fri fra arbejde i aften, så jeg kan få slappet rigtigt af og hygge med min gode veninde. Vi er taget til Pho Hanoi og skal have Real Vietnamese food! Yummy! Jeg blogger lige nu mens hun pudrer næsen. Vi skal til gallapremiere på den nye filmen ‘THEIR Finest Hour’. Den skulle være så rørende og spændende om hitler tiden. Jeg er spændt og jeg er taget til gallapremiere for første gang i afslappet tøj og knap ingen makeup på! Det er normalt ikke mig, MEN næsten ingen makeup! Jeg er totalt CASUAL! I kan følge min aften på Snapchat: SyLeeStarlight. Fra hvad vi spiser i aften, røde løber, filmen, efter filmen bliver der serveret buffet på Imperial Biograf. I need this! Glæder mig! Ønsker Jer en dejlig aften!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ER DU SOMMERKLAR?! FÅ DE BEDSTE KOSTTILSKUD TIL DIN KROP!