VIL DU BÆRE MIT BARN? | GALLAPREMIERE PÅ 'THEIR FINEST HOUR' I GÅR

SANDHEDEN OM MIT FJÆS! HVAD ER DIN HOLDNING TIL SKØNHED? JEG VIL IKKE ENDE SOM “CATWOMAN”…

Reklame-links
img_2456

Outfit: After The Robes – ‘Muline’ Body Stringe: HER | Glitter Body Chain Kropssmykke: HER | S.lemaire Frederikshavn Watch: HER | Clutch: Louis VuittonHey Honeybees! Jeg blogger lige på farten, mens jeg er på vej til job! Der står på hardcore holdtræning i dag, men jeg har lige noget, der går mig lidt på! Jeg får konstant smidt det her i mit fjæs… Du har fået lavet noget ved dit ansigt ikk’?!

Altså ift. min holdning til skønhed og forskønnelse af plastikoperationer, kosmetik indgreb såsom restylane og BOTOX etc. har jeg det helt fint med. Jeg er glad for, at disse ting eksisterer, da jeg godt kunne finde på at få det en dag lang i fremtiden…

Sandheden om mit fjæs!!!

MEN INDTIL VIDERE ER JEG 100% NATURLIG! Jeg har tidligere udtalt mig til pressen (Læs: HER), at jeg aldrig har fået noget lavet og heller ikke nogen form for kosmetik indgreb og eller lavet noget om på mig selv. Jeg kan godt forstå, at mange tror, at vi alle fra showbiz får noget ordnet, da de fleste af os har, MEN det er altså ikke alle. Jeg satser på, at mine asiatiske gener holder mig ung i lang tid som mine forældre…

Nogle af mine kendte venner mener, at jeg burde få noget lavet, men hej, deres holdning påvirker mig ikke, for det vigtigste er, at jeg er glad for, hvordan jeg ser ud.

Jeg vil nemlig gerne ældes med alderdommen og så naturligt overhovedet som muligt, men jeg kan godt finde på at forskønne mig lidt visse steder på et senere tidspunkt.

Det eneste, der holder mig tilbage, er, at jeg ikke vil ende som nogle af de danske kendisser, hvor de bevæger sig i retningen mod den berygtede “Catwoman”. Jeg vil lave alt med måde… Det siger jeg så nu, men det er ligesom med hårfarve eller tattoo, for amn kan nemlig ikke stoppe. Når jeg ser denne kvinde, er jeg ikke i tvivl om, at jeg skal vente med disse sager… Det er også vigtigt for mig at vælge et sted, der laver det flot og naturligt som muligt, så man ikke ligner et freak eller hvor alles udseende minder om hinanden, for man kan se, at de har brugt samme læge haha… Men smag og behag jo! Vær fred med det! Plads til alle enhver smag, men for mit vedkommende skal jeg ikke bevæge mig så langt ude, hvis jeg nu går i den retning en dag.

Hvad jeg vil ændre ved mig selv, hvis jeg skulle vælge?

Har vi alle ikke nogle småting ved os selv, hvor vi måske ønsker de var lidt anderledes. Jeg er som sagt tilfreds med mig selv. Jeg har ikke lyst til at ændre mig selv. Gud har skabt mig som jeg er, og jeg er stolt af at have mine forældres gode gener. MEN hvis jeg skulle vælge et område ved mig selv, så skulle det være min næse. Der er en mini “bump”, altså den er så minimal, at den knap kan ses, men hvis jeg SKULLE vælge et sted. Men den lille “bump” er jo mig og det gør mig charmerende hehe… Det er vigtigt, at vi omfavner vores “fejl”, fordi de gør os til os, og de småting er altså charmerende…

Hvad er din holdning til skønhed?

Det eneste, som jeg har foretaget mig, er at få hud-behandlinger jævntligt som dermaroller, Pristine diamant hudslibning og Carbon-laser, da jeg har lidt af ekstrem slem akne og jeg kan godt lide at vedligeholde min hud generelt… Det er vigtigt, at vi plejer vores hud i ny og næ…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL DU BÆRE MIT BARN? | GALLAPREMIERE PÅ 'THEIR FINEST HOUR' I GÅR