EFTERSØGNING! HVOR MIN KÆRESTE?! | DANISH BEAUTY AWARDS 2017

ER DU SOMMERKLAR?! FÅ DE BEDSTE KOSTTILSKUD TIL DIN KROP!

Foto: Svilling Foto

Foto: Svilling Foto

Hey Guys! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg drukner i arbejde som altid, MEN kroppen skal plejes! Sommeren er jo på vej og det er faktisk nu i maj, at I skal i gang, så I kan komme i bedre form til sommer. Jeg synes personligt selv, at det er motiverende at give sig selv et mål og et stærkt mål kunne være at komme i god form til juli!

Jeg giver altid mig selv 1-2 måneder, hvor jeg går på Lean-dieting bare for at se lidt mere tonet ud til sommer. I år vil jeg teste min egen krop og gøre det på blot 1 måned! Udfordringer kan vi godt lide!

For at nå mit fitness-mål på en given tid, skal jeg have kosttilskud til at hjælpe mig på vej. Jeg indtager kun kosttilskud fra Myprotein og som I kan se på min krop, er den altid i fin topform mere eller mindre, men jeg føler mig altid stærk og sund. Din kost er størst afgørende, men uden god træning og det bedste kosttilskud kan tingene gå alt alt for langsomt…

Det er en ny måned, men ikke hvilken som helst måned, for det er MAJ, og vi ved, at det er nu, vi skal tage os sammen, hvis vi skal se godt ud på stranden.

Tjek de CRAZY besparelser på ALT kosttilskud, træningstøj og træningsudstyr på WWW.MYPROTEIN.DK 

SPAR 15% YDERLIGERE MED MIN RABATKODE: “SYLEEVEN” 

Skal du have hjælp tilbyder jeg personlig træning, kostvejledning, genoptræning, holdtræning, online coaching etc. i København. Kontakt mig for en gratis konsultation på: info@fitnessgoal.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERSØGNING! HVOR MIN KÆRESTE?! | DANISH BEAUTY AWARDS 2017