ER JEG STADIG SINGLE? | CLUB AWARDS 2017

EFTERSØGNING! HVOR MIN KÆRESTE?! | DANISH BEAUTY AWARDS 2017

Reklame-links

Outfit: After The Robes – ‘Muline’ Body Stringe: HER | Glitter Body Chain Kropssmykke: HER | S.lemaire Frederikshavn Watch: HER | Clutch: Louis Vuitton


Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! NU SØGER JEG HJÆLP HOS JER! Måske kan I skønne læsere hjælpe mig i dette tilfælde?! Who knows! Nu skal alle midler i brug, for det er på tide, at jeg bryder mønstret, og hvem ved, måske er det din bekendte/ven, familiemedlem altid har syntes om lille mig, me turde ikke gå efter mig?! Haha… Gas… Jeg har fortalt Jer i mit tidligere indlæg (Læs: HER), at jeg var godt nok træt af at date personer, der skjuler, at de har en kæreste! Hvorfor ses med en og date en eller generelt indlede noget med en til at starte med, hvis man har en fucking kæreste?! Er det mon, fordi de er i tvivl?! Som jeg skrev, så er det fandeme 3. person i år, der har ses med mig og den sidste, som jeg mødte til Club Awards 2017 har været ret seriøst og fortæller mig nu, at vedkommende vil slå op med sin kæreste forleen… Blah blah blah… Du løj til at starte med, så er det allerede en farveller…

Jeg har jo blottet mig totalt foran hele Danmark i GO’ Aften Danmark (Se: HER) for nogle uger siden om mit liv, så jeg kan ligeså godt blotte mig igen og sige som det er…

JEG SØGER EN REEL KÆRESTE…

Jeg er fandeme træt af at møde douchebags (undskuld mit sprog i dette indlæg), men jeg er godt nok træt af at møde de forkerte eller opsøger jeg de forkerte på de forkerte steder… Jeg opsøger ikke engang… Nu får jeg en del henvendelser fra begge køn, og det er altid sex tilbud. Ok, der har været nogle vilde crushes fra folk, men desværre ikke min type. Plus the sex thing is not my style. Jeg er i nået dertil i mit liv, hvis jeg skal indlede noget overhovedet, skal det være noget potentielt imellem os… Noget der kan føre til noget seriøst… Det, jeg siger nu, kender du en, der måske kunne matche mig, så give mig et hint… Jeg søger en kæreste… En reel person (begge køn, why not), måske finder jeg min baby-mama, men en person der har styr på sit liv, hvad angår arbejde, karriere og hviler i sig selv og vil noget SERIØST og har hjertet på dette rette sted…

Et enkelt krav: Jeg søger en dansk kæreste… (amerikaner, englænder, australianer etc. kan godt gå). Jeg vil prøve i dette tilfælde at være åbensindet, hvad angår udseendet, hvilket er ret sjældent, så jeg er dybt seriøst med denne eftersøgning… Så hjælp mig med at finde en kæreste… MÅSKE finder jeg en via bloggen! Hvem ved?!

Billeder fra Danish Beauty Awards 2017 fra bl.a. mit Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), Se Og Hør, Ekstrabladet…

img_2288

img_2286

img_2290

img_2293

Fotograf: Peter Dahlerup

img_2292

Fotograf: Peter Dahlerup

Husk at følge med i min hverdag på Snapchat & Instagram: @SyLeeStarlight:

img_2294

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG STADIG SINGLE? | CLUB AWARDS 2017