VIDEO: GOODIEBOX - 'THE RETRO BOX'

CHOK! Får 10.000 kr. for en 1 times middag!

(Reklame-links)
img_3253

Foto: Instagram @SyLeeStarlight


My Sassy Look: Duff Lashes Mink (model: Twiggy): HER | ASOS Bomber Jacket: HER | Ripped Jeans (similar): HER | Armani Shades: HER (ASOS! 20% OFF EVERYTHING I DAG!)


OMG HONEYBEES! THE DIVO IS BACK! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Oh lord, der er såååå meget at fortælle Jer, at jeg ikke ved, hvor jeg skal starte. Som I kunne følge med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har jeg hygget mig gevaldigt på det seneste. Jeg knokler derudad og havde op til 50 timers arbejde de sidste par uge, at jeg følte mig totalt slidt og faktisk endnu mere slidt nu (HAHA!), hvor jeg har festet igennem 3 dage i streg og endda tog til gallapremiere til ‘Wonder Woman’ i går, som kommer senere på bloggen. Jeg har noget STORT at fortælle Jer meget snart på bloggen, og jeg har heller ikke kunnet overskue alle mine sociale medier på det seneste (som I har læst i mine tidligere indlæg, har jeg jo omlagt mit liv og prioriterer anderledes idag), for jeg er dybt fokuseret på mit næste mål! Det er starten på et nyt kapital i mit liv… Men det vender jeg tilbage til meget snart! I tænker TV?! Jeg gad ikke kommentere på det her sidst, men nu havde flere kendte åbnet deres mund omkring tv-programmet ‘Min Fede Træner’, hvilket jeg synes, er dybt uprofessionelt, kan jeg afsløre, at jeg blev tilbudt det program tilbage i april, men deres koncept blev ændret undervejs, da flere takkede nej. Lønnen og konceptet og hvad jeg skulle gå igennem med min krop gik imod mine principper. Aldrig lav TV til enhver pris. Hvis I bare vidste, hvad jeg bliver tilbudt hvert eneste år. Der er andre ting, der er vigtigere end at lave TV! Husk det, Guys! Du kan stadig være kendt og have det sjovt uden at lave TV.

Hvad oplever man ikke som kendt? Igennem de seneste 6 år har jeg oplevet CRAZY SHIT, som I vil nok få Jer til at brække på stedet. Jeg har det også vildt sjovt i så mange år, at jeg får tilbudt de crazieste tilbud, siden jeg blev landskendt for 6 år siden! Til Paradise Hotel FinalefestAustralien Bar sidste uge på min vej hjemad stødte jeg ind i en ældre herre, og han stalkede mig nærmest, at jeg måtte flygte fra ham. Nu giver manden simpelthen ikke op, og han tilbyder mig nu 10.000 kr. for en times middag med ham. Nu vil mange tænke WTF, det er sgu da gode penge for 1 times “arbejde”, men det er ikke min stil. 10.000 kr. er også for lidt (HAHA!). Jeg er faktisk mundlammet, men jeg vil måske gøre den ældre herre glad for en kort stund. De bedste og hurtigste penge, som jeg har tjent som teenager, var et modeljob, hvor jeg var på settet som backpacker i 15 minutter, og jeg fik 14.000 kr. for det modeljob. Som 18 år var det sååå stort for mig, men tænk, hvis unge piger (drenge), der får tilbudt disse beløb som jeg gør nu af den ældre mænd, er ret skræmmende… Jeg ved ikke, hvad jeres holdning er til det her, men det går imod mine værdier… (Jeg vil ikke udlevere nogen, for sådan en person er jeg ikke, men de tilsendte videoer taler for sig selv).

Følg min hverdag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) & Instagram: @SyLeestarlight:

img_3247

FÆTR og “KUSINEN” (MIG, HAHA!) – Btw jeg gør mig altid klar til hans sange haha…

img_3254
img_3255

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: GOODIEBOX - 'THE RETRO BOX'