5 FACTS ABOUT MY CHILDHOOD…

Reklame-links
img_2654

Foto: Venstre – Min 2 års fødselsdag. Højre – Ca. 3-4 gammel.


Outfit: Carnét Smoking, Shirt, Butterfly: HER | Forever Majestic Bondage Dress: HERHey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg drukner i arbejde den her uge! Min eneste fridag var faktisk i onsdags, hvor jeg var til MTV Release Party på TV-programmet “Ridiculousness“, som har premiere i aften kl.21.00 på MTV. Jeg blogger alt om min vilde aften fra i onsdags på natklubben ARCH senere i dag. Jeg gik amok! Haha… Men nu vil jeg tale om i dag, som er faktisk Mors Dag! I den anledning vil jeg dele hurtigt med Jer 5 små facts om min barndom, som jeg altid reflekterer over, når jeg tænker på min opvækst. Inden jeg går i gang, vil jeg ønske alle mødre på jorden glædelig mors dag!

Happy MothersDay! På vietnamesisk hedder det ‘Ngay cua Me’ – You’re the reason why I’m here today… Du er grunden til, at jeg er kommet livs… Til alle samtlige mødre, også dem, der desværre ikke er her længere for mine venner, der har ofret meget og været en fantastisk mor, ønsker jeg alle mødre på jorden en glædelig mors dag.

Mẹ, mẹ là dòng suối dịu hiền. Mẹ, mẹ là bài hát thần tiên. Là bóng mát trên cao. Là mắt sáng trăng sao. Là ánh đuốc trong đêm khi lạc lối… Mẹ là điều tốt đẹp nhất con có. 14/5, con chúc mẹ luôn vui khỏe. Con yêu mẹ! Mẹ ơi, 14/5 này con không về nhà được. Con nhớ mẹ và con mong mẹ sẽ có một ngày 14/5 với hoa và một bữa ăn ngon của bố!

Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Et lille digt til min mor på vietnamesisk. Hun blev glad for mit digt, og min og min brors buketblomster og chokolade!

Jeg vil lige dele disse fem facts med Jer omkring mig! Det gør jeg jo så sjældent! Tænker det er lidt mere personligt, at I får en smule mere at vide, og måske vidste I det forvejen, hvor jeg har det nævnt det hist og pist gennem tiden:

1. Jeg er født i Århus. Jeg er mixed. Jeg har bl.a. rødder fra Vietnam og Kina.

2. Jeg har en bror, som er gift og har en søn. Mange tror, at jeg er enebarn.

3. Jeg flyttede til Australien som 2 årig og har boet 7 år af mit liv i Melbourne.

4. Jeg har gået på 3 folkeskole pga. mobning I Vollsmose, og jeg havde svært ved at tilpasse mig som barn, fordi jeg var anderledes.

5. Jeg har altid troet, at jeg ville blive forlovet som 25 årig, gift som 26 og få børn og være en far som 27. Jamen så har jeg fandeme travlt i år! Min største drøm i dag er at få børn og give min mor mange børnebørn!

Det var lige fem korte facts! Ønsker Jer alle sammen en dejlig søndag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANDHEDEN OM MIT FJÆS! HVAD ER DIN HOLDNING TIL SKØNHED? JEG VIL IKKE ENDE SOM "CATWOMAN"...