GIVEAWAY! Upload en selfie og vind denne æske! | The Body Shop

VIDEO: JEG FIK ANGSTANFALD OG DEPRESSION LIGE EFTER GO’ AFTEN DANMARK…

snapshot_6

Hey Honeybees… Jeg må være ærlig overfor Jer, at jeg fik et angstanfald og en kæmpe depression lige efter min medvirken i GO’ Aften Danmark i fredags. Det er præcist 9 dage siden nu, at jeg var derinde, og jeg har ikke været på bloggen eller generelt postet noget omkring mit liv og mine tanker, da jeg havde brug for at sluge det hele ind til mig. Jeg gik rundt med en klump i halsen hver eneste dag! At jeg fortrød om ærlighed omkring mit liv! Det var så også dumt at tage ud til Club Awards 2017 i søndags og drak mig i hegnet, når man ikke er helt på toppen.

Jeg har ikke været mig selv på det seneste, og jeg tog mig endelig sammen i går og genså hele indslaget med mig selv i GO’ Aften Danmark fra i fredags, og det indslag så jeg først for første gang i går, og hold kæft hvor fik jeg det dårligt ved at se og høre mig selv på skærmen og snakke om disse problemer. Jeg kunne ikke nænne og se det, lidt ligesom med bladet fra Ude Og Hjemme, da jeg så det, fik jeg straks det dårligt. Jeg har på en måde fortrudt det, men samtidig føler jeg mig lettet på mange områder. I går aftes optog jeg en video, som I kan se i indlægget her, hvor jeg forklarer Jer, hvordan det hele hang sammen for mig. Jeg var såååå pisse nervøs i GO’ Aften Danmark, og jeg har været 100% ærlig omkring alt, men der var visse ting, som jeg ikke fik sagt derinde pga. nervøsitet, men her i videoen, kan I gense hele indslaget med mig fra GO’ Aften Danmark samt jeg taler om mine tanker omkring indslaget og kommer dybere ind på de ting jeg har på hjertet, som jeg ikke fik sagt derinde. Jeg håber, at videoen her (som min søde veninde har været sød at klippe sammen for mig, da jeg ikke kunne nænne og se og høre mig selv!), og mine 4 siders artikel i Ude og Hjemme i sidste uge (Læs hele artiklen: HER), er med til at give Jer et bedre indblik i mit liv og mine problemer, og hvorfor jeg netop havde truffet de valg i livet mht. TV, altså reality-vejen, som har været et springbræt for mig, hvilket har været en positiv ting i mit liv udover bagsiden af medaljen.

Som jeg siger i GO’ Aften Danmark, så er der intet galt i at lave reality, og jeg er da pisse stolt af alt det reality TV, som jeg har lavet før i tiden, da der har været en personlig udvikling for mig, og jeg har givet en form for underholdning til den danske befolkning, der får et smil på læben. Men mange mennesker dømmer og ser ned på reality-genren, hvilket er synd og forkert, og disse mennesker er faktisk dem, der sluger reality til sig og æder det hele råt, men de elsker at hade reality-personer, og de er fx med til at håne andre mennesker. Jeg tror ikke, de tåbere aner hvor meget hån og mobning kan ødelægge et andet menneske! Selv andre kendisser fra kryds og tværs af diverse brancher ser ned på reality-folk, der kommer fra reality-verden. Det usselt og sørgeligt. Jeg (førhenværende reality-stjerne eller reality-deltager, eller hvad fanden I vil kalde mig efterhånden), og alle de andre reality-personligheder er de mest varme og åbensindet mennesker. Der er en grund til at vi er så ærlige og åbne som person og på TV. Vi er os selv og vi er ægte. Det er fleste, og derfor man aldrig skal dømme andre ud fra TV, fordi alle har meget mere at tilbyde og vi alle bærer på en historie og bagage, der indeholder meget mere end “Reality-livet”. Det er nemlig Jer sørgelige mennesker, der ser ned på reality-genren, som får mig til at fortryde reality-vejen… Så dette vil jeg lige pointere, da titlen på forsiden af Ude Og Hjemme skriver, at jeg fortryder reality, hvilket er lidt misvisende, men det både ja og nej i mit tilfælde…

Det har ikke været nemt for mig at åbne op om disse ting, da jeg selv så det hele som et tabu at erkende sine problemer og tale højt om dem. Jeg håber, at I forstår mig meget bedre som person i dag…

Læs artiklen i ‘Ude Og Hjemme’ – KLIK HER.

img_1898

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY! Upload en selfie og vind denne æske! | The Body Shop