JACKPOT! FÅ 50% + 15% RABAT EXTRA! KUN I DENNE WEEKEND!

NYHED! SLUT FRED MED FØLSOM HUD | THE BODY SHOP – Almond Milk & Honey

dsc00229

Hey Honeybees! Har du følsom/sart/tør hud som mig, og er du også meget omhyggelig med, hvad du propper på din hud? Jeg har ekstrem sart hud, og jeg vælger altid mine skønhedsprodukter med omhu. The Body Shop lancerer nu den nye Almond Milk & Honey kropsplejeserie. Den nye og plejende kropsplejeserie er tilegnet tør og følsom hud. Denne kropsplejeserie dufter himmelsk, og den er formuleret uden farvestoffer og er velegnet til vegetarer og er dermatologisk testet. Duften er mild og lækker og serien har en let og nærende konsistens. Den føles så let og absorberer ind i huden med det samme, og den efterlader min hud silkeblød, hvilket jeg godt kan lide. Jeg er helt vild med den nye serie, og jeg tror også på, at I vil elske den nye serie ligeså højt som mig! Nu kan I bruge lækre kropsplejeserie med dufte til sart, følsom og tør hud uden at være bekymret. Den her serie er et must-have især nu hvor vi nærmer os hen mod sommeren! Kropsplejeserien indeholder økologisk mandelmælk, og den store kollektion har alt fra body butter, håndcreme, shower cream, bath milk, body lotion, body scrub etc. I kan finde denne lækre nyhed i en af jeres lokale The Body Shop, ellers kan I tjekke deres webshop: HER.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JACKPOT! FÅ 50% + 15% RABAT EXTRA! KUN I DENNE WEEKEND!