JEG KAN IKKE FÅ LOV TIL AT LEVE, SOM JEG VIL... (Personligt)

NYHED! NIVEA SUN PLETTER IKKE! BESKYT HUD & TØJ!

page

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg drukner i arbejde og prøver stadig at finde tid til PR-events, når jeg lige kan overskue det, samt jeg er i gang med et hemmeligt projekt. Omg Boys and Girls, selvom jeg har travlt, skal I ikke snydes for denne her revolutionerende sommer-nyhed! I bliver glade for at få det her at vide. Jeg blev nemlig selv super excited for nyheden! I skal simpelthen læse det her, for den her sommer kan I beskytte jeres hud og tøj på bedste mulig vis! NIVEA SUN er nemlig de første på markedet, der har lavet en solbeskyttelse serie, som ikke pletter vores tøj! Kender I det, at jeres solcreme smitter af på badetøjet og det går simpelthen ikke væk, selvom I vasker det tusindvis af gange?! Jeg er blevet præsenteret for den nye revolutionerende Clothing Protection Formula – NIVEA SUN – beskyt tøjet mod de gule pletter!

Den nye solbeskyttelse serie er resultatet af over 10.000 timers forskning over 5 år, 2500 laboratorieforsøg, 160 testede substanser og 1000 vaskeprøver! Clothing Protection Complex giver et produkt som beskytter solens skadelige stråler ligeså effektivt som før + gør det lettere for os at vaske de gule pletter væk! En undersøgelse af NIVEA siger, at 9 ud 10 forbrugere fandt ikke nogen pletter på tøjet.

Har du hvidt tøj på, skal du ikke være nervøs for NIVEA SUN – Clothing Protection Formula pletter dit tøj!

Tusindvis af danskere bruger ikke solcreme ofte nok, fordi de er bange for ikke at blive brune. Det er ikke korrekt! Du kan stadig blive brun ved at bruge solbeskyttelse. Jeg bruger solcreme altid, og jeg sørger endda for, at der er solfaktor i mine makeup-produkter, hvis det kan lade sig gøre.

TIPS! Vidste du, at UV-filtre beskytter mod UVA- og UVB-stråling og er helt afgørende for et effektivt solprodukt?! Solens farlige stråler er UVA og UBA. Tænk, at bogstav “A” står for alderdom (dvs. ældning) og bogstav “B” står for brændt (dvs. solbrændt). Udsætter vi vores hud for disse stråler, ældes vi hurtigere og vi bliver røde og solbrændte. Jo højere SPF, desto flere filtre og desto større risiko for pletter, MEN MEN MEN NIVEA SUN har jo nu forsket og langt om længe kan vi få solbeskyttelse, der ikke pletter! Solcreme sørger for at beskytte vores hud mod de farlige stråler, MEN du kan altså stadig blive lækker sommerbrun, for solcremen filtrer blot de farlige stråler fra, og du kan stadig slikke sol. Sørg for at smøre dig ind hver 30. min. hvis det skal være helt korrekt.

dsc00217

NIVEA SUN Kids Moisturising Sun med Clothing Protection findes som roll-on samt i pocket size-format. Den er vandfast og er specielt til sart hud. Jeg er helt vild med den. Den er praktisk, nem og ligestil! De voksne kan også bruge den. Alle produkterne fås i butikkerne nu bl.a. i Matas, og de koster mellem 59,95 til 99,95 kr.

Fulgte I med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), kunne se mig til NIVEA PR-event og blev introduceret for deres spændende historie! Jeg var helt fascineret over at se den allerførste solcreme i 1930’erne, hvor man ikke vidste så meget om UV stråler, men man vidste godt, at man skulle smøre sig godt ind i fugt! Til eventet var der altid lækker mad og drinks på Kayak Bar i København. Det var et superhyggeligt arrangement med de andre skønne bloggere og PR-folkene.

img_1049

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KAN IKKE FÅ LOV TIL AT LEVE, SOM JEG VIL... (Personligt)