NYHED! NIVEA SUN PLETTER IKKE! BESKYT HUD & TØJ!

MY TOP 4 SKINCARE PRODUCTS AT THE MOMENT | THE BODY SHOP + GIVEAWAY!

cats-oil

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg tænker, at det er på tide at dele med Jer mine yndlings hudplejeprodukter til mit ansigt for tiden, da det er ved at være noget tid siden med et lignende indlæg med “My fave beuties products (Læs: HER om makeup). Jeg er blevet forelsket i mange produkter for tiden, men der er altså 4 ansigtsprodukter til min hud, der skiller sig markant ud, og jeg kan allerede sige, at de har gjort underværker for min hud! Disse 4 skønhedsprodukter er klart mine top 4 for tiden, og jeg må simpelthen dele dem med Jer, så I selv kan få gavn af dem. Nu skal vi tale om hudpleje til ansigt, men jeg har også delt med Jer fornyligt min nye og lækre kropsplejeserie: HER.

Som I kender mig efterhånden, går jeg utrolig meget op i min hud med behandlinger som dermaroller, pristine diamant hudslibning, carbon laser behandling etc. You name it… Det samme gælder med hudplejeprodukter. Jeg bruger alt fra serum, gel, creme, masker og DIY beauty products for at få min hud til at stråle, især når man er i den her mediebranche. Når man har lidt af akne i mange år, er det blevet en vane at gå op i huden, og tanken om at det hele vil gå AMOK igen en dag, skræmmer jo mig totalt, men med alderen er jeg blevet mere rolig, og det er ok, at man ikke ser 100% perfekt ud. Når jeg siger perfekt, mener jeg fejlfri! MEN ingen er jo fejlfri og jeg er også fyldt med fejl i ansigtet.

VIGTIGST FOR MIG! At få min hud til at se sund og naturlig ud som muligt. At anvende hudplejeprodukter, der VIRKER og ikke indeholder alt mulige unødvendige kemikalier. Produkterne er skånsom for min hud og de er produceret med omtanke, hvad angår beskyttelse af miljø og dyremishandling.

Se lige min nye skønhed – nemlig mit serum Oils of Life – Intensely Revitalising Facial Oil er faktisk en anden og nyere udgave af en af The Body Shops bestseller serum ‘Drops of Youth’, som findes i de grønne flasker. Den er også en af mine tidligere favoritter. Men den nye her har en anden forfriskende duft, som jeg er dybt forelsket i, og det er rart at kunne afveksle i perioder efter smag og behov. Ansigtsserummet Oils of Life – Intensely Revitalising Facial Oil kan påføres alene eller under ens dagcreme. Jeg bruger min ansigtscreme ovenover, hvis jeg har behov for det, ellers serummet i sig selv er faktisk fint og lækkert. Det efterlader ens hud silkeblød, fornyet og tilfører ens hud masser af fugt øjeblikket uden at efterlade den fedtet. Hurtig absorberende med en forfriskende duft. Det vækker min hud til live igen! Vi må heller ikke glemme øjnene! De er vigtige, så til dem bruger jeg…

(Indlægget fortsætter)
dsc00237 dsc00239

Øjnene har de mest sarte områder og de kræver ekstra næring og pleje til huden. Jeg har opdaget dette vidunderlige skønhedsprodukt, som er en Precision Eye Massager, der masserer min yndlingscreme lige pt. ind godt i huden og opfrisker mine øjne op med det samme. Der er ikke noget værre at have trætte øjne. Øjecremen Drops of Light™ Pure Healthy Brightening Eye Cream lysner mine øjne op, der hjælper mod mørke rander og poser under øjnene. Den skal masseres ind med den kølende applikator for at stimulere blodcirkulationen… I skal prøve de her to ting sammen, ellers kan man sagtens bruge Precision Eye Massager med en anden yndlingsøjecreme, men jeg anbefaler varmt min øjecreme, som er på billedet her, for den virker! Sidst men ikke mindst, er min ansigtscreme et kæmpe must-have også! Jeg er stensikker på, at I vil forelske Jer i den også…

(Indlægget fortsætter)dsc00244

Går man op i sin hud, går man også meget op i sin ansigtscreme. Det er ikke hvilken som helst ansigtscreme, som jeg propper mit ansigt med. The Body Shop er miljøbevidst, fri for dyremishandling og deres makeup og hudpleje er også velegnet til vegetarer. Ansigtscremen Vitamin E Moisture Cream fra The Body Shop slukker din huds tørst med 48 timers fugt, og den er styrket med 100% vegetabilsk hyaluronsyre. Vitamin E ansigtscremen giver 60% mere fugt i løbet af dagen og den passer til alle hudtyper. Den er også hurtig absorberende som deres serum Drops of Life, og den fungerer så lækker som base inden påføring af makeup. Derudover efter den ens hud silkeblød, frisk og fornyet. Kan I tænke Jer en KÆMPE LÆKKER KONKURRENCE/GIVEAWAY fra The Body Shop? Se lige overraskelsen forneden! I kan vinde den kæmpe pakke en af dagene meget snart, så følg med på bloggen!

dsc00266dsc00264

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED! NIVEA SUN PLETTER IKKE! BESKYT HUD & TØJ!