MY TOP 4 SKINCARE PRODUCTS AT THE MOMENT | THE BODY SHOP + GIVEAWAY!

Min dybeste hemmelighed… Aldrig følt mig så sårbar… (Meget personligt)

img_1429

Honeybees… Jeg har følt mig ekstra overdrevet begloet i dag, og jeg forstod faktisk ikke hvorfor netop lige i dag. Jeg er nu vant til, at folk kigger skævt på mig eller giver mig et ekstra kig over skuldrene, men i dag var det faktisk på grænsen af for meget.

Jeg vil lige sige, at jeg har utrolig meget på hjertet, og jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, og jeg har helt ærligt talt ikke overskud til det lige nu. Der er meget mere i det… Men I skal lige vide nogle ting, før I danner et indtryk af min hemmelighed, som I kan læse Jer frem til på forsiden af ‘Ude & Hjemme’… Det er det mest sårbare interview nogensinde i mit liv. Jeg føler mig blottet og ikke nok med jeg ikke har makeup på for første gang til et foroshoot. Jeg har altid brugt makeup som et skjold og derfor var det grænseoverskridende for mig at få taget pressebilleder uden makeup overhovedet… Jeg ville slet ikke udtale mig til pressen før nu, før jeg var klar efter jeg havde erklæret mit sammenbrud (Læs: HER).

I tænker sikkert, hvordan kan det blive for meget for så en person som dig, der elsker opmærksomheden. Sandt. Men det var ikke den form for opmærksomhed, som jeg jagtede i mange år. Jeg er fuldstændig ligeglad med ligegyldige opmærksomhed og omtale i pressen i dag, og jeg har ikke behov for at dele min historie for nogens skyld eller fremme mig selv på nogen måder. Jeg er nået et andet sted i mit liv i dag, og som jeg sagde i Go’ Morgen Danmark (Se: HER) ikke for lang tid siden, at jeg har brug for faste rammer og en normal hverdag, og dermed fået omlagt mit liv. Der er en særlig grund til min historie og min hemmelighed er ude og jeg vil blot kun være ærlig overfor mig selv…

Jeg vidste ikke, hvad det indebar at være et genkendeligt ansigt til at starte med. Jeg var suget og drevet af jagten af glamour og kendisfaktor, der slet ikke var som jeg havde forestillet mig. Jeg var fortabt og blind, og jeg undertrykte mine problemer alt for længe. Der er meget mere i det og jeg har ikke delt alt med Jer, fordi jeg var flov og jeg skammede mig over, at jeg var endt på dybt vand… Men alt så jo perfekt udadtil på sociale medier og især når jeg kom rendende og legede en latterlig “Celebrity” til events, som rent faktisk har intet at have det i (jeg har jo blot kun lavet Reality til at starte med ikke?), men alligevel blev jeg ved med at være i rampelyset på en eller anden måde. Mine dybeste tanker er delt med det længste og mest personlige interview nogensinde, som jeg har lavet med ‘Ude & Hjemme’, der er ude i dag, der netop har vakt ekstra opsigt, så folk har givet mig et skævt blik.

Jeg har aldrig følt mig så sårbar, som jeg er i dag. Jeg har delt mange tanker med Jer i mange år efterhånden, men jeg har holdt en ting skjult for Jer, fordi jeg ikke vil tabe ansigt. Men i dag er jeg ikke flov over at erkende mine problemer og mine ubehagelige tanker… Jeg er som en åben bog og jeg er en person, der siger tingene som de er…

Jeg har selvfølgelig selv valgt at være en offentlig person, og dermed deler jeg mine tanker med Jer nu, men jeg har ikke været ærlig over for mig selv i mange år, og det er ikke nemt at være en offentlig person, som folk tror. Alt er ikke som det ser ud til, så døm aldrig en forside af en bog, som man siger.

Jeg skal nok komme mere ind på det, når jeg har overskud. Ellers er der 4 siders artikel i ‘Ude & Hjemme’ (Se: HER) i den her uge om min historie om depression, angst, selvmord, mobning, kendisliv, kærlighed etc. Jeg tror, at I vil forstå mig rigtigt meget som person, for jeg har blottet mig totalt nu foran Danmark… Håber min ærlighed omkring min hemmelighed kan hjælpe nogen derude…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TOP 4 SKINCARE PRODUCTS AT THE MOMENT | THE BODY SHOP + GIVEAWAY!