Min dybeste hemmelighed... Aldrig følt mig så sårbar... (Meget personligt)

Jeg er pisse nervøs… Jeg er i GO’ Aften Danmark i aften…

img_1478

Honeybees… Så er jeg på vej til GO’ Aften Danmark, og jeg pisse hamrende nervøs, som I nok kan se på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (TIlføj – Klik Her)… Jeg plejer aldrig at være nervøs, når det gælder kamera, men i aften vil jeg komme ind på nogle sårbare emner for mig. Jeg jagtede kendis-livet i håb om et bedre liv, men det var slet ikke, som jeg havde forventet… Jeg har holdt facaden på i mange år efterhånden, men jeg må være ærlig overfor mig selv, at jeg ikke har haft det godt… Jeg blev kontaktet i onsdag om jeg ville ind til GO’ Aften Danmark onsdag aften, men jeg prioriterede mit arbejde, og jeg følte, at jeg allerede havde blottet mig nok i denne uges udgave af Ude og Hjemme, så jeg tænkte at det var nok. Jeg har ikke rigtigt snakket om den lange artikel i Ude og Hjemme, men efter mit sammenbrud føler jeg mig totalt blottet. Jeg havde heller ikke lyst til at tale om det hele igen på TV. Jeg blev kontaktet, om jeg kunne torsdag eller fredag, og selvom jeg var meget i tvivl, blev det til i aften efter mange grundige overvejelser. Jeg vil fortælle Jer præcist, hvordan det hele hang sammen for mig, og hvorfor jeg netop er endt, hvor jeg er i dag…

Jeg er på i live udsendelsen kl.18.30 på TV2. Jeg håber, at I vil kigge med. Damn, mit hjerte banker alt for hurtigt lige nu… Jeg har aldrig snakket om disse ting til nogen udover mine nærmeste venner…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dybeste hemmelighed... Aldrig følt mig så sårbar... (Meget personligt)