JEG TÆNKER TIT PÅ SELVMORD... | UDE OG HJEMME - 4 SIDERS ARTIKEL

GIVEAWAY! Upload en selfie og vind denne æske! | The Body Shop

img_1928

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg tænker, at det er på tide, at I skal forkæles med noget lækkert! Vind denne lækker æske fra The Body Shop, som indeholder deres populære Superfood ansigtsmasker – 100% økologiske og veganske, og de er super effektive! I kan vinde æsken ved at gøre følgende ting I DAG, og det skal være i dag på din INSTAGRAM:

– Upload en selfie af dig selv med hvilken som helst ansigtsmaske på I DAG, og hashtag #DareToMask og #DareToMaskDK, og du er automatisk med i lodtrækningen om at vinde ALLE disse 5 Lækre ansigtsmasker fra @thebodyshop! De bliver sendt fra hovedkontoret her i KBH til dig! The Challenge slutter i morgen! Skynd Jer!

Ellers hop ind på min INSTAGRAM, hvis I er i tvivl…

img_1929

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG TÆNKER TIT PÅ SELVMORD... | UDE OG HJEMME - 4 SIDERS ARTIKEL