DM SKINCARE - 100% DANSK NATURLIGHED & LÆKKERHUD TIL DIN HUD!

ER JEG STADIG SINGLE? | CLUB AWARDS 2017

Reklame-links
Foto: Dan MAriegaard / Se & Hør

Foto: Dan Mariegaard / Se & Hør


Min afslørende T-shirt – Svenjoyment: HER | Glitter Kropssmykke Body Chain: HER | Dybergkern Smykker | Louis Vuitton Clutch | Makeup Tutorial kommer i et andet indlæg. Jeg har ændret min makeup-rutine!


Hey Honeybees! Der er et spørgsmål, der går igen og igen… Er jeg stadig single… Jeg forstår godt, at det kan være svært at finde ud af, da jeg sjældent snakker om mit kærlighedsliv på de sociale medier, men på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) har I stillet spørgsmålet pga. mine opslag til selve Club Awards 2017 og siden da… Jeg har, efter mit sammenbrud, forsøgt at fokusere på mig selv og mit liv, hvilket er det bedste for mig, og det skal jeg blive ved med at gøre. Jeg har tidligere udtalt mig om mine problemer i ‘Ude Og Hjemme’ (Læs: HER), og at jeg ønsker at skabe min egen familie LIGE NU OG HER, men det er bare ikke så nemt for mig, og jeg håber stadig på, at det sker i den nærmeste fremtid.

Det er nok bedst, at jeg får styr på mig selv først, og måske forblive single i noget tid, MEN jeg har så mødt en, som gør tingene faktisk mere kompliceret… Det vigtigste for mig lige nu er nemlig at blive rask og alt andet må vente, men jeg er blevet så glad for den jer person på så kort tid. Når det kommer til kærlighed, er jeg åbenbart ret kompliceret. Jeg har mødt en person til Club Awards 2017, og vi har faktisk ses en del til hinanden siden, så det er ret nyt, men jeg fandt ud af noget ubehageligt i går!

Grunden til, at jeg aldrig snakker om mit kærlighedsliv, fordi jeg har været igennem helvede. Den her person har taget mig med storm, men jeg er bange for at blive såret igen (måske kommer jeg ind på det emne en dag), men jeg tør ikke at give mig selv 100% mere, og jeg føler også, at det er bedst, at jeg får styr på mig selv og mit liv, som I har nok kunnet høre alt om i GO’ Aften Danmark (Se: HER) ikke for lang tid siden. Jeg har ikke troet, at jeg skulle finde en, der har datet mig faktisk 4 gange og fortæller mig i går, at vedkommende har en fucking kæreste, MEN overvejer at slå op og derfor ikke har sagt noget. Omg! Jeg kan ikke overskue at date en, der har en kæreste og det går imod mine principper… det er fucking 3. person i år, jeg støder ind på som har en kæreste og holder det skjult! Hvad sker der?!

Billeder fra Se & Hør, Gaffa og mit Snapchat og min Instagram: @SyLeeStarlight

img_2162

Min smukke barndomsveninde Uyen Divasia og Björk tog med mig til Club Awards.

Derudover må jeg lige dele billedet, der øser af ‘Girl Power’ med de såkaldte ‘Girl Squad’. Jeg havde det skidt den dag og derudover havde jeg kameraholdet omkring mig hele aftenen, hvilket var ret hårdt. Men jeg havde det sjovt, og jeg tog tidligt hjem allerede før halv tolv. Til gengæld mødte jeg en, MEN det går bare ikke som planlagt… Hvad gør jeg i dette tilfælde? Bliv ved med med at ses eller? Jeg er træt af, at folk der har kærester på, vil indlede noget!!! Frustretende!!!

img_1954

Foto: Per Lange / Gaffa.dk

img_2154

Foto: Dan Mariegaard / Se & Hør

img_1763 img_1769
img_2157
img_2164 img_2165 img_2167

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DM SKINCARE - 100% DANSK NATURLIGHED & LÆKKERHUD TIL DIN HUD!