VIDEO: JEG FIK ANGSTANFALD OG DEPRESSION LIGE EFTER GO' AFTEN DANMARK...

DM SKINCARE – 100% DANSK NATURLIGHED & LÆKKERHUD TIL DIN HUD!

cats

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Nu er det blevet tid til at snakke om min hudplejerutine for tiden. Nu har jeg afprøvet disse lækre skønhedsprodukter fra et pæredansk hudplejemærke – nemlig DM Skincare, der bl.a. er blevet nomineret til ‘Danish Beauty Awards‘. Jeg har nu afprøvet alt i lang tid, og jeg må simpelthen dele dem med Jer, der også går op i de bedste hudplejeprodukter til huden. Som I kender mig, så har jeg sart, følsom og tør hud, der har tendens til at slå hud i ny og næ, så det er yderst vigtigt for mig at pleje min hud med de bedste produkter. Jeg går aldrig på kompromis, når det kommer til min hud. ‘DM Skincare‘ hudplejeprodukter er med økologisk indhold uden skadelige kemikalier og hormonforstyrrende tilsætningsstoffer. Jeg er super begejstret over, hvor godt de har virket på min hud, og min hud er blevet så sund og silkeblød. De efterlader min hud fornyet og får dens naturlige glød frem igen, hvilket jeg godt kan lide.

Disse 4 ansigtshudplejeprodukter her på billedet forneden har været min egen 4 trins-hudpleje til mine travle dage! De har fungeret så godt sammen. Nu laver ‘DM Skincare‘ hudplejeprodukter til forskellige hudtyper, men jeg har en hud, hvor nogle områder er meget tør og andre steder er fedtet især T-zonen, og jeg slår som regel ud ved min hage og mine kinder. Ellers kan alle disse produkter her også anvendes til normal hudtype. Det gode ved dem her, som jeg har brugt, er perfekt til uren hud.

Jeg renser min hud hver morgen/aften med Facial 2in1 Cleanser med rose water og herbs, som fjerner bogstaveligt al snavs og makeup. Selv min vandfast mascara, så effektiv har den været på mig, og derefter påfører jeg Herbal Toner, som er min skintonic. Jeg anvender vatrondeller til disse to produkter og ingen vand. Dejligt og nemt! Det går nemlig tjep med disse to renseprodukter, og de dufter så godt.

Derefter skal man hud have masser af fugt, uden at jeg bliver fedtet og skinnende, og cremen skal minimere mine urenheder og give mig en flot glød. Det gør den her Too Young To Be Ugly ansigtscreme, som er faktisk en agurk creme. Den er så let og fin som base før påføring af min makeup, og den holder min hud frisk hele dagen og giver mig masser af fugt. Til sidst påfører jeg Cooling Eye Gel, som har en kølende og lækker effekt og opfrisker min øjne øjeblikkeligt.

(Indlægget fortsætter)dsc08001 dsc08006dsc08004

Jeg synes også, at det er vigtigt at pleje sin hud ekstra i løbet af ugen. Fx en gang om ugen kan jeg godt lide at pleje min hud ekstra med denne ansigtsmaske Yellow Clay Detox, som er en dybderensende ansigtsmaske, der skal sidde i 15 min. Den efterlader min hud frisk og fornyet. Til læberne er jeg blevet forelsket i den her Hamp Kiss læbebalsam, der giver en fin glans og masser af fugt til mine læber, og den smager af ingenting. Perfekt til tørre og sprukne læber eller brug den inden du kommer løbestift eller gloss på, så får du de flotteste læber.

dsc08017

DM Skincare har også masser af kropsplejeprodukter, og jeg har brugt den her til muddermaske til kroppen, som kan også anvendes til ansigtet. Har du altid undret dig over de mange forskellige muddermaske, som man bliver smurt ind til spa og wellness, så skal du bare have fat i den her Green Clay – Deep Cleaning Clay Mask, for den giver dig en spa og wellness fornemmelse og efterlader din hud blød. DM Skincare har så mange varianter og ansigts- og kropsplejeprodukter til enhver smag og behov. Jeg kan varmt anbefale dette dansk hudplejemærke, der vil have noget, der er økologisk og dansk produceret. Lige nu er der stort udsalg, så tjek det ud. Min hud er i hvert fald tilfreds! I kan tjekke alt ud på DM Skincare FB-side: HER.
dsc08012 dsc08014

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VIDEO: JEG FIK ANGSTANFALD OG DEPRESSION LIGE EFTER GO' AFTEN DANMARK...