SY LEE: My Favorite Beauties at the moment!❤️

VIDEO: Reality TV gav mig depression… Interview med JuicyNews / TV3

Foto: Hudløst ærligt interview "Reality TV gav mig depression" med JuicyNews / TV3 - Se det hele - KLIK HER!

Foto: Hudløst ærligt interview “Reality TV gav mig depression” med JuicyNews / TV3 – Se det hele – KLIK HER!

Hey Honeybees… Så har jeg været forbi TV3 og lavet mit allerførste interview nogensinde omkring min depression og Reality TV, og hvorfor jeg har holdt mig væk… Jeg har nævnt mit sammenbrud i GO’ Morgen Danmark, men her får I lidt mere at vide… Jeg er en af de få, der har formået at bruge min Reality tid til at komme videre, men det har ikke været nemt… I interviewet beder værten mig om at synge den sang, der kickstartede min karriere nemlig “Fristet-sang” i 2011, som jeg opfandt for 6 år siden. Jeg har ikke synget den siden, men udover den alvorlige snak, får I også lov til at se mig fjolle lidt som i gamle dage tilbage i 2011… Det er et hudløst ærligt interview, og jeg laver flere med JuicyNews / TV3 igen meget snart omkring andre emner, så hold øje med bloggen… <3


Se det hudløst ærlige interview med JuicyNEWS – Klik Her. 


Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My Favorite Beauties at the moment!❤️