VIDEO: GO'MORGEN DANMARK IGEN + MINE RÅD OM REALITY-LIVET...

VIDEO: GOODIEBOX – ‘THE BIG FIVE’ | UNBOXING

goodie-big-fiveHey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt! Jeg modtog min månedlige Goodiebox her fornyligt, og den skal I bare tjekke ud! Det har været en hektisk måned indtil videre. hvor jeg har lavet noget TV hist og pist og lavet nogle store interviews med nogle blade (jeg skal nok fortælle mere om det), som jeg skulle prøve at finde tid til alt det her i mit stramme skema, og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for den seneste Goodiebox, som kan købes lige NU i anledning af Goodiebox 5 års fødselsdag. Jeg har endda lavet en YouTube Video – Unboxing Goodiebox: HER. Til Jer, der følger mig efterhånden ved, at jeg får min Goodiebox hver måned, og Goodiebox sammensætter lækre 5-7 produkter hver måned til blot 169 kr. og den bliver leveret til din dør. Der er ingen binding, og man sparer utrolig mange penge hver måned, da boksen altid har en værdi større end selve boksen. ‘The Big Five’ hedder månedsboks, for i februar fylder GOODIEBOX hele 5 år. The Big Five emmer derfor af produkter, der gør både ansigt og krop klar til den helt store fest. Prisen er 169 kr., og værdien er 576 kr. Jeg er super glad for den nye goodiebox (tjek alle mine forrige Goodieboxes ud: Klik Her), og den her gang er den også bare spot on igen. Beskrivelsen på alle produkterne nederst i indlægget + YouTube Video:

dsc00174dsc00181dsc00180 dsc00179

Goodiebox kommer ind ad min dør hver måned! Jeg har blogget om alle mine tidligere lækre Goodiebox HER, og de sammensætter GANG PÅ GANG en lækker goodiebox, som jeg mener, er værd at få fat i. Du kan sikre dig i at få fat i den nye ved at tegne dig op som abonnent nu, og der er INGEN BINDING!


De er så populære nu, at de bliver revet væk, før mdr. er omme!

Få hele boksen for kun 169 kr. + fragt/håndtering – KLIK HER.

Beskrivelsen fra Goodiebox:

  • SLEEK MAKEUP I-DIVINE Ikke bare én eller to farver, men hele tolv smukke farver får du i din nye palette fra Sleek Makeup. Det britiske brand er altid klar med de nyeste trends inden for både produkter og farver. Farvekombinationerne i Au Natural strækker sig nemlig både fra trendy bordeaux til yndige, naturlige jordfarver, som er perfekte til hverdag. Der er slet ikke dage nok i ugen til at få brugt alle de skønne farver.  Vejl. udsalgspris 99 kr.
  • LUXIE BEAUTY ROUND BLENDER MAKEUP BRUSH Amerikanske Luxie står bag nogle af de allersmukkeste makeup-børster med kombinationen mellem n rosa og elegant rose gold. Når du skal lægge en smuk og præcis øjenmakeup er denne børste din bedste partner-in-crime. Den er perfekt til at påføre primer, løse og cremede øjenskygger, og du kan let blende farver sammen for en smuk og jævn dækning. Anvend den til både din nye Sleek-palette og din Diamond Cream. Vejl. udsalgspris 89 kr.
  • EMITE MAKEUP DIAMOND CREME Man siger jo, at diamanter er en kvindes bedste ven. Godt nok indeholder Diamond Creme fra Emite ikke ægte diamanter, men du får den samme elegante og skinnende effekt, som var du drysset med diamantstøv. Du kan bruge dette skønne produkt til at fremhæve dit ansigts konturer for et underspillet og sofistikeret look til både hverdag og fest. Brug den blandt andet på kindbenene, næseryggen, amorbuen og i øjenkrogen. Vejl. udsalgspris 200 kr.
  • HEVI BODY SUGARING I denne boks får du nu et produkt, som du i hvert fald aldrig har modtaget i din GOODIEBOX før. Hvis du fjerner hår på enten ben, under armene eller bikinilinjen, så er Hevi Sugaring din nye bedste ven. Produktet består af vand og økologisk sukker, som gør det yderst skånsomt modsat andre vokstyper og barbering. Har du ikke prøvet det før, anbefaler vi, at du lige øver dig et par gange – vi laver selvfølgelig en tutorial, så du kan få nogle tips. Vejl. udsalgspris 69 kr.
  • UNANI DERMO DEFENSE FACE MASK Unani blev første gang introduceret i GOODIEBOX på vores fire-års fødselsdag – så selvfølgelig skulle det spanske brand med i dette års fødselsdagsboks. Masken er en let gel-form, som virker kølende og fugtgivende på huden. Og da masken er gennemsigtig, kan du også have den på uden at skræmme folk ;) Et godt tip er også at bruge den, når du har god tid om morgenen, da den giver din hud en gennemfugtet og ensartet overflade, som er perfekt til at lægge din makeup på. Vejl. udsalgspris 119 kr.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: GO'MORGEN DANMARK IGEN + MINE RÅD OM REALITY-LIVET...