VIDEO: Reality TV gav mig depression... Interview med JuicyNews / TV3

VIDEO: GO’MORGEN DANMARK IGEN + MINE RÅD OM REALITY-LIVET…

img_0148

Hey Honeybees… Jeg lovede Jer, at jeg ville smide et indlæg op omkring Go’Morgen Danmark, hvor jeg gæstede showet i mandags og talte om livet efter reality og dets fordele og hvilke råd jeg ville komme med, hvis nogen af Jer drømte om at gå i den retning. Her kan I se hele interviewet med Sidney Lee og jeg, hvor vi begge to har valgt at lægge reality-karrieren på hylden, og vi fortæller begge to, hvordan vi er kommet videre med livet efterfølgende. Tiden gik super stærk i Go’Morgen Danmark, og som I kan høre, så kan jeg ævle i timevis hehe… Sådan er jeg nok bare som person, og jeg har som regel meget på hjertet.

Jeg fortalte Jer tidligere (Læs: HER), at jeg var meget i tvivl om at gæste Go’Morgen Danmark, da de spurgte mig igen i år, om jeg ville gæste showet og snakke om reality-livet og dets fordele. Jeg har ikke lyst til at lave TV længere, der ikke har nogen gavn eller rettere sagt et godt formål. Jeg havde ingen ide om, hvad værten ville spørge konkret, men jeg ville absolut ud med mit opråb/budskab omkring reality-TV, at man skal huske at lave alt med måde på TV, og sørg for at man altid har en base med faste rammer, som man kan falde tilbage på efterføgende, for kendis-livet er ikke vedvarende og holdbart. Jeg er nok en af de få, som har formået at færdiggøre min videregående uddannelse og holde bruge min reality-tid til at re-brand mig selv og komme videre. Det er vigtigt at sige fra til de programmer og holde rette fokus på det virkelige liv, for det er vigtigt, at man ikke sidder fast i den ustabile underholdningsbranche, for der er altså andre ting i livet, som er vigtigere end at være på skærmen og være kendt. Kombiner begge ting, hvis du kan og har tid, men prioritere altid din uddannelse og dit arbejde først og tag reality som en hobby.

Jeg ved, at reality virker som en genvej til kendis-livet, og det har det også været for nogen af os, men kun få TV-personligheder i reality-branchen skiller sig igennem, men selvom de gør det, har en del glemt at prioritere de vigtige ting i livet såsom uddannelse og arbejde. Brug din reality-tid fornuftig eller tag det som en fed oplevelse. Når det hele er slut en dag, står de tilbage med ingenting, da de satstede kun på “reality-drømmen”. Det kan nemlig være svært at få arbejde efterfølgende, hvis din kommende chef ikke kan tage en seriøst. Det er sørgeligt, at det er sådan, men sådan hænger den virkelige verden sammen. Ens reality-tid kan hunte en i rigtig mange år, og folk husker bare bedst, når de har set en på TV. Er man højtuddannet som mig selv og vil have et drømmejob, kan det blive svært for nogen. Det er det ikke været for mig, men jeg kender mange, der har gjort sig bemærkelsesværdigt på nogle uheldige måder, at de ikke kan andet i dag end at nøjes med de jobs, som de kan få trods deres uddannelse, og det synes jeg er ærgerligt. De står bl.a. med en masse følgere på sociale medier og kan måske tjene kassen på bloggen, men de har ingen rigtigt arbejde eller har højere ambitioner end det, men lever af en økonomi på deres sociale medier. Hvor fedt er det lige. Det kan blive en business, som det er for mig og nogle af de andre i branchen, men aldrig glem at komme ud af boblen. Som jeg siger, at der er let tjente penge, og man kan tjene kassen hist og pist, men det er ikke holdbart i længden. Det er sørgeligt job i mine øjne, så mit bedste råd er at tage det hele som en fritidsinteresse og holde det rette fokus på dit rigtige drømme-job eller din drømme-uddannelse. Kast dig endelig ud i det, hvis det er det, som du vil afprøve, men aldrig tilsidesætte de ting, som kan give dig respekt, og få et liv med en god og stærk base i den virkelig verden. Jeg ved ikke, om det hele giver mening for Jer, men jeg håber, at I forstår mit budskab…

Kortfattet omkring mine råd:

  1. Lav alt med måde. Be classy og stilfuld.
  2. Vær dig selv, men husk der er konsekvenser. Sjovt nok så planter TV bedst i folks hoveder, så det vil/kan hunte en mange år fremadrettet.
  3. Se reality som en fritidsinteresse eller deltidsjob. Reality eller generelt underholdsningsbranchen som TV, musik og model etc. er en ustabil branche. Jeg lover dig, at alle i disse brancher kan nikke ja til.
  4. Prioriter din uddannelse frem for alt eller dit drømmejob. Sørg for du altid har en god base, mens du laver reality og efterfølgende kan falde tilbage på den base.
  5. Brug din reality-tid fornuftig. De få enkelte store reality-personligheder får en stor fanbase, som I kan bruge til noget fornuftigt fx. velgørenhed, nye arbejdsrelationer, men se det som et deltidsarbejde, for det er ikke holdbart på længere sigt. Det er fedt lige nu og her, men er det ligeså sjovt at lave det samme om 10 år?
  6. Har du ingen ambitioner end at jagte drømmen om at blive kendt og lave TV, kan reality være en genvej og du mener selv, at du ikke kan andet end reality-TV, så glem mine råd, for så kan jeg ikke nå ind til dig…

Se hele interviewet i Go’Morgen Danmark her:

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Reality TV gav mig depression... Interview med JuicyNews / TV3