JEG GÆSTER GO' MORGEN DANMARK I MORGEN...

SY LEE: My Favorite Beauties at the moment!❤️

beautyofthemonth111

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt som altid! Det er nu blevet tid til mine yndlings beauty makeup produkter for tiden til et full face makeup look. Jeg måtte skære nogle produkter fra, ellers kunne jeg remse alle mine mange elskede baeuties dagen lang. I kender mig efterhånden med min beauty obsession, at jeg aldrig kan få nok. I den her omgang er der en enkel genganger, men I får lov til at høre, hvorfor jeg aldrig kan undvære dette M.A.C Cosmetics produkt, som indgår igen i mine favoritter for tiden. Btw Guys, så har jeg utrolig travlt for tiden, at jeg føler, at jeg kan nyde noget i det nye år. Jeg får ikke engang ringet mine opkald tilbage, for jeg er så træt efter arbejde, når jeg har tæsket mine skønne klienter dagen lang op i fitnesscentret. Det eneste øjeblik, der får mig til at relax for tiden er god hjemmelavede mad, som I nok har opdaget meget på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) og en god bog og selvfølgelig min YouTube og elskede blog hehe… For tiden læser jeg bogen Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding, og jeg er totalt overrasket over, at den overgår selve filmen, som jeg var til gallapremiere (Læs: HER), og den er så charmerende og humoristisk! PR fra Lindhart & Ringhof har sendt mig den og jeg læser lidt af den hver aften og så falder jeg i søvn hehe… I må lige læse den, hvis I elsker bøger som mig. Nåh, tilbage til makeup produkterne!

1. Laura Mercier Loose Setting Powder: HER – Denne transparent pudder opdagede jeg sidste år gennem nogle af USA’s største Beauty YouTuber, hvor de alle sammen roste den til skyerne. Den giver en en flawless finish og din hud bliver så pæn!

2. NYX High Definition Primer: HER – OMG! Seriøst en fantastisk drugstore primer. Jeg ejer seriøst nogle af de dyreste primer, for jeg mener, at en primer er THE KEY til en jævn og flawless touch! Jeg er totalt dybt imponeret over denne primer, og den koster under 150 kr.!

3. Yves Saint Laurent – Touché Eclat: HER – Denne concealer har været en af mine top faves gennem årene, og den bruger jeg igen i år, og den er virkelig pigmenteret og lysreflekterende. Den udvisker dine mørkerander og lyser ens øjne op. Jeg er totalt vild med den, og den er i den dyre ende, men alle kronerne værd. My fav concealer i øjeblikket, da jeg kan godt lide det overdrevet lyst under øjnene for tiden.

4. Revlon Color Stay 24H Foundation: HER – Denne foundation er overraskende god! Jeg havde aldrig troet, at jeg ville elske Revlon så meget, men denne foundation giver en et smukt flawless look og makeuppen holder altså dagen lang. BONUS! Den er billig, men satme GOD!

5. Kylie Jenner – Kyshadow: HER – Hvis I har fulgt med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight for noget tid siden, snappede jeg amok alle mine Kylie makeup produkter. Jeg bestilte en masse fra USA fra hendes egen hjemmeside, og ja der kom TOLD, men denne øjenskyggepallette er så pigmenteret, at den er alle pengene værd. Denne Kyshadow øjenskyggepalette indeholder de gode farver, der passer til enhver anledninger og dens konsistens glider perfekt henover øjenlågene og blender så fint sammen.

6. M.A.C. Cosmetics – Extended Play Gigablack Lash: HER – Jeg kan simpelthen ikke undvære denne mascara fra M.A.C. Jeg bruger så mange forskellige mærker, men jeg vender tilbage konstant til denne her. I har set mig blogget i mine My Beauties at the moment, hvor jeg nævnte Extended Play Lash, men den her hedder Gigablack Lask, da børstehovedet er større (Læs: HER), og jeg er dybt forelsket i den her mascara! Mine vipper er så lange og spredte, som jeg bedst kan lide det. Et must-have mascara her hos mig!

7. Sleek – Precious Metals Highlighting: SEPHORA (køb i butikken) – I ved jo, at jeg er crazy med highlighter og det skal være dem, der overshiner på min hud og giver mig den smukkeste glød. Den her er smart, da den indeholder 4 forskellige highlighter og den er til en god pris! Smart at have med i farten! Ps. se lige mine swatches på mine arm! Er de ikke guddommelige disse highlighters?! I am in love!

8. Jeffree Star Cosmetics – Matte Lipstick (farven: Celebrity Skin): HER – Da jeg bestilte en masse Kylie Jenner produkter, gik jeg lige amok den dag og købte en masse Jeffree Star cosmetics også fra USA. De er dyre, eller det blev de i sidste ende, men jeg fortryder det ikke, for hans farver er GUDESMUK! Se lige den her i farven Celbrity Skin, og jeg får altid komplimenter, når jeg har den på! Det var mine fav beauties at the moment for denne omgang! Jeg håber, at I kunne lide indlægget. Det kan være, at jeg laver en makeup tutorial med alle disse produkter snart til min Beauty YouTube kanal: HER, som jeg vil gå mere i dybden med i det her nye år. I skal glæde her!


Subscribe my new Beauty YouTube Channel: Sy Lee (Official) – Klik Her.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GÆSTER GO' MORGEN DANMARK I MORGEN...