NEW IN! WHAT'S NEW FOR MY GYM BAG?! + 15% RABATKODE!

MYPROTEIN CRAZY SALES! SPAR 25% RABAT PÅ ALT!

Foto: Patrick Svilling

Foto: Patrick Svilling

Hey Guys! Sidste chance i dag for at spare 25% på alt hos Myprotein! Her får I også et sneak peek fra mit seneste shoot for Myprotein med deres nyeste kollektion og bestseller! Jeg er tilbage med modelarbejde efter en lang pause og jeg er kommet ok stærkt tilbage med figuren. I skal glæde Jer til mine nye kampagnebilleder! De er for fede! Myprotein fitness sager er i topklasse! Alt mit sportstøj og kosttilskud er derfra som proteinpulver, BCAA, Kreatin m.m. Deres træningsudstyr er også billig ift. kvaliteten, da alle deres produkter som tøj, kosttilskud og træningstilbehør og udstyr er som sagt i topkvalitet. Lige nu er der kæmpe udsalg på alle deres produkter, og spar yderligere 25% rabat ALT med min rabatkode: “SPAR25”. Koden gælder den kun i dag!

Spar 25% rabat på ALT med rabatkode: “SPAR25” – Klik Her!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN! WHAT'S NEW FOR MY GYM BAG?! + 15% RABATKODE!