NEW IN! MYPROTEIN CRAZY UDSALG + MIN 15% RABATKODE PÅ ALT!

MIT LIVS STØRSTE BESLUTNING…

Hey Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Der sker en masse ting i mit liv for tiden, at jeg knap kan forholde mig til det hele. Som I nok har lagt mærke til, så overarbejder jeg meget, og det gør jeg af en simpel grund for at holde mig beskæftiget så meget som muligt, da jeg ikke gider at tænke på min sygdom og mange andre nederen ting i mit liv. Til Jer, der følger med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) hver eneste dag, har I nok lagt mærke til, at jeg har haft gang i nogle hemmeligheder projekter i studiet og været meget forbi TV-produktion. Jeg kan desværre ikke afsløre så meget, men efter 6 års pause fra TV (her snakker jeg kun om rigtige store tv-programmer og ikke web-sager, som jeg har medvirket i), er jeg blevet tilbudt hvert eneste år om at lave mere tv-underholdning, og det spænder fra alle mulige genrer, som ikke har tiltalt mig eller passer i den periode i mit liv, da det altid er underholdningsfaktor, som jeg skulle bevæge mig i. Jeg tror, at man vokser sig fra den side af sig selv…

I har altid spurgt, hvornår laver du TV igen. Nu skal I høre… Efter rigtig mange års pause og afstand fra TV, er jeg begyndt at være open-minded igen, da jeg er blevet tilbudt noget rigtig stort. Faktisk overdrevet stort, at det bliver mit livs største beslutning nogensinde… Jeg skal tale med en psykolog om mit livs største beslutning, om det er klogt for mig at tage imod dette tilbud… Jeg ønsker, at jeg kunne dele alt med Jer nu, men alt er simpelthen fortroligt og jeg skal i tænkeboksen i de næste mange dage… Min beslutning kan ændre mit liv radikalt…

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN! MYPROTEIN CRAZY UDSALG + MIN 15% RABATKODE PÅ ALT!