10 SIMPLE KRAV TIL AT BLIVE MIN KÆRESTE!

JEG GÆSTER GO’ MORGEN DANMARK…

Hey Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg drukner i arbejde for tiden, hvor jeg har fortalt Jer tidligere efter mit sammenbrud (Læs: HER), at jeg har brug for en omlægning af mit liv, og det bliver endnu mere hektisk næste uge. Udover at tilpasse mit nye job, som skal passe ind med mine holdtræning og firma-træning, er jeg inviteret til en del events, som jeg må tjekke nej til, for at prioritere de rigtige ting i livet. Men der er en ting, som jeg har sagt ja til at lave i min næste hektiske uge.

Jeg gæster Go’ Morgen Danmark på TV2 igen. I ser mig næste uge. Sidst jeg var derinde som gæst, var i 2015 ang. fitnesskonkurrence. Jeg vidste ikke helt, om jeg ville den her gang, da jeg ikke har lyst til at lave noget irrelevant tv længere, men da jeg hørte om emnet, og hvad vi skulle snakke om, tænkte jeg straks, måske kunne jeg give nogle gode råd på vejen. Hvad vi skal snakke om i næste uge, kan jeg fortælle Jer på et senere tidspunkt, men jeg kan love Jer, at jeg bliver hudløst ærlig omkring alt. Jeg er nervøs, for det er live TV og jeg ved ikke helt, hvad værten vil spørge mig om konkret. Det er også mange år siden, at Danmark har set mig på skærmen, hvor jeg ikke er med i en opstillet dyst eller arrangeret talkshow. Det her bliver helt uden filter… Og hudløst ærlig…

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 SIMPLE KRAV TIL AT BLIVE MIN KÆRESTE!