I SIDSTE ENDE ER DET UMAGEN VÆRD...

DET HER HOLDER MIT LIV I GANG… (Meget personligt)

Foto: Morten Lundshof

Foto: Morten Lundshof

Hey Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg har været sååå busy og overtræt på det seneste. Jeg har lige en fyraften i dag, og hold kæft det er så rart! Selvom det er en fridag, er det alligevel ikke, synes jeg. Jeg har faktisk arbejde uafbrudt i næsten 2 måneder og jeg har ikke holdt en eneste friweekend endnu. Jeg skal også nå at indhente meget i dag. Jeg var ved at gå ned med stress forleden igen, og det er ikke, fordi jeg er “svag” eller brokker mig. Til Jer, der følger med bloggen efterhånden ved, at jeg har fået omlagt mit liv drastisk, efter jeg har fået et sammenbrud og en diagnose på en sygdom i år, samt jeg kæmper med en depression, som fylder meget i mit liv. Jeg er så heldig, at jeg har venner og veninder, der minder mig, at det ikke er normalt at arbejde 7 dage i træk uden pause, og jeg havde nok blevet ved, hvis ingen har sagt noget til mig.

Jeg føler, når jeg er på arbejde, så funderer jeg ikke så meget over livet, og jeg vil gøre alt for at undgå denne grå sky, der giver mig mørke og triste tanker. Hvis det overhovedet giver nogen mening, bruger jeg arbejde lige nu for tiden til at undgå denne “grå sky” i mit liv, som jeg har været fanget i alt for mange år… Måske Jer, der selv kæmper med depression, forstår hvad jeg mener. Jeg er i en periode i mit liv nu, hvor jeg hele tiden har brug for at undgå at være alene med mine egne tanker.

Når jeg har depression, får jeg tit mørke og triste tanker, og nogle gange opgiver jeg lysten til livet…

Det eneste, der holder mig i gang for tiden, er ham her… Min lille nevø på 2 år. Han har lige lært at cykle uden at vælte. Når han siger onkel til mig, føler jeg mig som verdens lykkeligste mand på jorden, men alligevel mangler der noget i mit liv. Min nevø udfylder mit tomrum i mit liv, og det er ham, der holder mit liv i gang… Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer med mine mørke tanker, men jeg har fundet en form for lykke, som holder mit liv igang – nemlig at få lov til at hente min nevø fra vuggestuen i ny og næ, og han kommer løbende hen mod mig og kysser mig på munden… Her glemmer jeg alle mine problemer, triste og mørke tanker for en stund…

Jeg har nævnt i mine tidligere indlæg, at jeg er pissehamrende nervøs, for et kommende stort og dansk magasin, der snart udkommer. Jeg har for første gang i mit liv afsløret mine dybeste tanker om min depression og mit liv, og jeg lod fotografen filme og skyde billeder af mig uden makeup for første gang i mit liv. Jeg har aldrig følte mig så sårbar… Jeg græd, da jeg lavede dette interview, og jeg fik lov til at læse det hele igennem i går, som fylder 4 sider i bladet ind til videre, og jeg er virkelig bange for, hvad min familie og mine venner vil sige…

Jeg kom lidt ind på min depression for allerførste gang med JuicyNews / TV3 for lidt over 2 uger siden, men snart lærer I min sårbare side at kende…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I SIDSTE ENDE ER DET UMAGEN VÆRD...